ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Macabeo

Pris
Serveringsforslag
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er Macabeo?

    Macabeo kendes også som Viura og er en hvid druesort, der primært dyrkes i Spanien. Det er en af ​​de mest udbredte hvide druesorter i hele Spanien og er særligt fremtrædende i regionerne Rioja og Catalonien. Macabeo dyrkes dog også i andre dele af verden - f.eks. i det sydlige Frankrig.


    Macabeo er kendt for sine tykke skal, som giver god modstandsdygtighed over for sygdomme og skadedyr. De bruges typisk til at producere tørre hvidvine, der er lette til mellemfyldige med moderat syre. Macabeo har typisk en frisk og lækker smag af citron og lime, noter af hvide blomster og nogle gange tropiske frugter. I nogle tilfælde kan vinene også lagres på egetræsfade, hvilket kan give yderligere kompleksitet og smag af vanilje og krydderier til den færdige vin.


    Macabeo bruges ofte som blandingsdrue i Spanien. Her bliver den ofte parret med andre hvide druesorter som Xarel-lo og Parellada i produktionen af ​​cava, Spaniens berømte mousserende vin.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]