ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Demi Sec

Demi sec er en fantastisk fusion af bobler og subtil, naturlig sødme og friskhed. Med sin nuancerede smagsprofil, alsidighed og elegance bør mange overveje et glas demi sec i stedet for brut, selvom den helt tørre mousserende vin oftest er valget.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Land
Område
Dyrkningsmetode
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Undertype
Nyheder & Premium Brand

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Demi Sec - halvsød, men helt fantastisk

  Demi-sec indtager en unik niche i området for mousserende vine, med en harmonisk balance mellem bobler, friskhed og sødme. Demi-sec er karakteriseret ved sin lækre mundfølelse, balancerede sødme og livlige bobler. Demi-Sec betyder ”halv-tør”, selvom Demi-Sec faktisk har en vis, tydelig sødme. Langt de meste champagne og anden mousserende vin, vi drikker, er dog brut, altså de tørre udgaver. Ikke desto mindre vil en demi-sec med noget sødme være et langt bedre valg til kager og desserter - eller kransekagen nytårsaften - og brut.

 2. Sådan smager demi sec

  Når du drikker demi sec, kan du godt forvente noter af modne frugter som fersken, abrikos og pære, suppleret med antydninger af honning, karamel og blomster. På trods af sin sødme bevarer demi sec sin forfriskende syre, der forhindrer at vinen føles klæg eller tung. Samspillet mellem sødme og syre skaber en harmonisk smagsoplevelse, der appellerer til en bred vifte smagssammensætninger.

 3. Fra Champagne til resten af verden

  Demi sec kan spores tilbage til den berømte Champagne-region i Frankrig, hvor vinproducenter længe har eksperimenteret med forskellige stilarter og sødmeniveauer. Hvor traditionel champagne ofte er tør/brut, er demi-sec opstået som et svar på den voksende efterspørgsel efter sødere mousserende muligheder.


  Demi sec bliver typisk fremstillet ved hjælp af den traditionelle metode, også kendt som méthode traditionelle, som involverer en sekundær gæring i flasken for at skabe kulsyre. Denne arbejdskrævende proces bidrager til vinens kompleksitet og finesse, hvilket resulterer i et produkt af enestående kvalitet.

 4. Mad til demi sec

  Demi-secs alsidighed og subtile sødme gør den til et fremragende valg til mange typer retter, lige fra krydret asiatisk eller mexicansk mad til fyldige desserter og frisk frugt, blåskimmelost eller gouda.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]