ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Auslese

Én af tyskernes gaver til menneskeheden er deres søde vine. Auslese er én af disse, selvom det ikke er den sødeste. Her får du typisk en frisk sødme med eksotisk frugt, mineralske noter og en flot og fyldig krop.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Undertype
Lagerstatus
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Auslese - den fantastiske udvalgte høst fra Tyskland

    Auslese betyder på tysk ”udvalgt høst” og er en betegnelse for en mere moden vinkategori end Spätlese i Prädikatwein-kategorien. Druerne håndplukkes fra udvalgte og meget modne drueklaser i slutningen af november og begyndelsen af december – altså temmelig sent på høsten. Auslese fremstilles i de bedste høstår, der har været tilstrækkelig varme. En lille del af druerne kan være påvirket af ædelråd/botrytis i nogle regioner, selvom dette aldrig dominerer vinens karakter. Fantastiske Schloss Johannisberg er generelt krediteret for at ”opdage” Auslese i 1787.


    Auslese er typisk sød til mellemsød med en fyldig krop og eksotisk frugt, men ikke så sød som Eiswein, Beerenauslese eller Trockenbeerenauslese. Typisk vil mange drikke den sammen med mad, ikke mindst retter fra det solide tyske køkken. 

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]