- OUTLET 🍷
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Frugtvin
Vælg favoritliste
Able Glögg
Able WinerySødmefuld og krydret, dansk æblevinsgløgg til årets kolde måneder.
99,95pr. flaskefør:169,95
Spar i alt v/1 flaske 70,00På lager onlineVælg favoritliste
Perfectly Imperfect, Discovery
Able Winery- BronzeDansk Vinskue
Frisk, dansk og sommerlig.
139,95pr. flaskefør:199,95
Spar i alt v/1 flaske 60,00På lager onlineVælg favoritliste
Perfectly Imperfect, Elstar
Able Winery- BronzeDansk Vinskue
Let og sødmefuld som den danske sommer.
139,95pr. flaskefør:199,95
Spar i alt v/1 flaske 60,00På lager onlineVælg favoritliste
Perfectly Imperfect, Aroma
Able Winery- BronzeDansk Vinskue
Skøn og aromatisk dansk æblevin.
199,95pr. flaskePå lager online- Forudbestil - forventet d. 09/10/2024
Vælg favoritliste
2012 Cerasus
Cold Hand WineryDanske bobler og friske, danske kirsebær - what's not to like?
129,95pr. flaskefør:279,95
Se produktUdsolgt, men prøv din lokale butik- Se produktUdsolgt, men prøv din lokale butik
Vælg favoritliste
2022 Blossa Gløgg 0,75 15%
BlossaBlossas 2022-gløgg er en sammensmeltning af Sverige og New Orleans.
149,95pr. flaskeSe produktUdsolgt, men prøv din lokale butikVælg favoritliste
2023 Blossa Gløgg 0,75 15%
BlossaDen klassiske, svenske gløgg - i år med hindbær og humle.
149,95pr. flaskeSe produktUdsolgt, men prøv din lokale butik
Gå til side
ud af 1
Hvordan laver man frugtvin?
Frugtvin laves på samme måde som druevin, men i stedet for at bruge druer, bruger man frugt som bær, æbler og ferskner. Frugten, der bruges til at lave frugtvin, skal være moden, frisk og fri for enhver form for sygdom eller beskadigelse. Frugten vaskes og presses. Der tilsættes gær til frugtsaften for at starte gæringsprocessen. Gæren spiser sukkeret i saften og producerer alkohol og kuldioxid som biprodukter. Saften får lov at gære i en beholder ved en kontrolleret temperatur i flere dage eller uger, afhængigt af vinens ønskede styrke og smag.
Når gæringen er afsluttet, presses frugtvinen for at adskille den. Vinen klares derefter for at fjerne eventuelle resterende partikler eller sediment. Frugtvinen lagres i en periode, typisk flere måneder til et år, for at give smagene mulighed for at udvikle sig og modnes. Vinen opbevares et køligt, mørkt sted for at undgå at blive udsat for lys og varme. Når frugtvinen har nået den ønskede smag og styrke, tappes den på flaske.