Brand image

Frugtvin

Pris
Serveringsforslag
Producent
Land
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Anmeldelser
Undertype
Lagerstatus
Vis:
af 10 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvordan laver man frugtvin?

    Frugtvin laves på samme måde som druevin, men i stedet for at bruge druer, bruger man frugt som bær, æbler og ferskner. Frugten, der bruges til at lave frugtvin, skal være moden, frisk og fri for enhver form for sygdom eller beskadigelse. Frugten vaskes og presses. Der tilsættes gær til frugtsaften for at starte gæringsprocessen. Gæren spiser sukkeret i saften og producerer alkohol og kuldioxid som biprodukter. Saften får lov at gære i en beholder ved en kontrolleret temperatur i flere dage eller uger, afhængigt af vinens ønskede styrke og smag.


    Når gæringen er afsluttet, presses frugtvinen for at adskille den. Vinen klares derefter for at fjerne eventuelle resterende partikler eller sediment. Frugtvinen lagres i en periode, typisk flere måneder til et år, for at give smagene mulighed for at udvikle sig og modnes. Vinen opbevares et køligt, mørkt sted for at undgå at blive udsat for lys og varme. Når frugtvinen har nået den ønskede smag og styrke, tappes den på flaske.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]