SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Santa Maria Valley

Vinene fra Santa Maria Valley er kendte for deres skyhøje kvalitet og unikke karakter. Områdets kølige klima og unikke terroir giver Chardonnay og Pinot Noir vine en fantastisk friskhed med en balanceret frugtsmag, herlig syre og elegante aromaer.

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Alkohol
Anmeldelser
Vis:
af 4 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Hvor ligger Santa Maria Valley?

  Santa Maria Valley ligger i Santa Barbara County i Californien. Området er kendt for sine smukke landskaber og ikke mindst fantastiske vinproduktion. Dalen strækker sig omkring 24 kilometer fra byen Santa Maria mod syd, tæt på Stillehavet, nordpå til foden af ​​Sierra Madre-bjergene.


  Santa Maria Valley har et moderat klima, som er påvirket det nærliggende hav med tåge og en kølig brise. Netop det gør området velegnet til landbrug. Området er især kendt Chardonnay og Pinot Noir. Dalens kølige klima og forskelligartede jordbundstyper skaber gunstige betingelser for dyrkning af højkvalitetsdruer.


  Vine fra Santa Maria Valley er højt anset og har vundet stor anerkendelse. Områdets unikke kombination af klima, jordbund og topografi skaber et ideelt miljø for vinproduktion. Den kølende effekt af Stillehavet sænker modningsprocessen, hvilket giver druerne mulighed for at udvikle en særligt intens smag, samtidig med at den bevarer en god syre i vinene. Den lange vækstsæson bidrager også til udviklingen af ​​komplekse smags- og aromastoffer.


  Chardonnay er en af ​​dominerende druesorter fra Santa Maria Valley. Regionens kølige klima giver mulighed for en langsom og jævn modning af druerne, hvilket resulterer i Chardonnay med levende syre, afbalanceret frugtsmag og ofte et strejf af mineralitet. Vi finder ofte noter af grønne æbler, citrus, tropiske frugter og en cremet tekstur. Herligt.


  Pinot Noir er en anden druesort, der trives i Santa Maria Valley. De kølige temperaturer og den forlængede vækstsæson bidrager til udviklingen af ​​fuldt modne, men alligevel elegant smagsfulde Pinot Noir-druer. Vinene har ofte indtryk af røde bær, kirsebær, krydderier og skovbund. De er kendt for deres elegance, finesse og silkebløde tekstur.


  Bortset fra Chardonnay og Pinot Noir, produceres også andre druer såsom Syrah, Grenache og Riesling.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]