Sidste chance! Februars udsalg til spotpriser 🍷 SPAR op til 35%!

Brand image

Creme de Cassis

Om du er til en lækker, forfriskende solbærlikør efter middagen eller en mindst lige så forfriskende Kir, er Creme de Cassis en bombe af smag. Find din flaske lige her.

Pris
Alkohol
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Creme de Cassis

    Crème de Cassis er solbærlikør og en vaskeægte klassiker, når det kommer til likør. Den bruges bl.a. til den populære cocktail Kir med hvidvin eller Kir Royale med champagne. Den kan også serveres som likør efter middagen eller som frappé. Crème de cassis er en specialitet fra Bourgogne, men laves også andre steder i Frankrig og resten af verden.


    I 2015 blev en ny beskyttet geografiske betegnelse (BGB) ved navn "Crème de Cassis de Bourgogne" godkendt. Den garanterer produktets oprindelse i Bourgogne og et minimum af bær, der skal bruges i produktionen, hovedsagelig af sorten Noir de Bourgogne. Hvis bærrene kommer specifikt fra Dijon, Bourgognes hovedstad, kan der på etiketten stå "Crème de Cassis de Dijon" i stedet for.


    Creme de Cassis laves af solbær, der knuses og lægges i blød i alkohol, hvorefter der tilsættes sukker.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]