SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Der er en grund til, at Glenmorangie Distillery er et af mest kendte skotske whiskydestillerier i verden. Her får du blød, velkommende og ensartet kvalitet, der tiltaler stort set alle. Whisky, nærmest alle kan være med på.

Glenmorangie Distillery

Pris
Alkohol
Undertype
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Glenmorangie Distillery

Glenmorangie kan spore sin lange historie tilbage til 1843 med landmanden William Matheson, som sammen med sin kone Anne gik i gang med at bygge et destilleri i det skotske højland - The Highlands. Ved at sælge deres whisky for kun shilling pr. gallon, startede satsningen i det små fra en fjern beliggenhed, men Matheson var en mand med visioner, og han havde lagt grundstenene til et af de mest berømte skotske whiskydestillerier i verden.


Matheson opkaldte sin whisky efter det fredelige land, han elskede. På gælisk, som er det gamle sprog i Skotland, betyder 'Glenmorangie' da også "Roens Dal". I dag er Glenmorangie rodfæstet ind i den lange, rige historie i hjemstavnen Ross-shire. En af hemmelighederne bag den bløde whisky ligger i de unikke Tarlogie Springs. Disse naturlige kilder er usædvanligt rige på mineraler, der giver destilleriets whiskyer en karakteristisk frugtighed og en lækker, blød fylde.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]