SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Central Otago

Central Otago, der ligger på den sydligste af de to hovedøer, der udgør New Zealand, er samtidig også verdens sydligste vinregion. Vinmarkerne, der er omgivet af høje, ofte sneklædte bjerge, har sine egne små mikroklimaer.

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Alkohol
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Vis:
af 7 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er Central Otago?

    Central Otago ligger i New Zealand på den sydlige 45. breddegrad. Det modsvarer på den nordlige halvkugle placeringen af Willamette Valley i Oregon samt nogle af Frankrigs bedste vinregioner. Central Otago er den eneste af New Zealands vinregioner, der har fastlandsklima i stedet for kystklima. Dette giver risiko for frost, men omvendt også fordele som begrænset nedbør og mange solskinstimer.  På denne yderste grænse for vindyrkning kombinerer makroklimaerne varme dage, kolde nætter og et langt tørt efterår, som samlet resulterer i de bedste betingelser for dyrkning af fantastiske vine på base af Pinot Noir, Chardonnay og Riesling.

  2. Hvad er Central Otago kendt for?

    Central Otago skaber noget af verdens bedste Pinot Noir. Og så er landskabet så utrolig smukt, at det samtidig må være et af de smukke vinområder på jordkloden. Områdets Riesling og Chardonnay og er i verdensklasse. Marlborough er derimod forrygende til Sauvignon Blanc.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]