STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Ruby Port

Den friske, frugtige og ofte herligt ukomplicerede Ruby Port er år efter år én af danskernes helt store favoritter, når det kommer til portvin.

Pris
Serveringsforslag
Producent
Dyrkningsmetode
Alkohol
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Populære
Lagerstatus
Vis:
af 7 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
  1. Hvad er Ruby Port?

    Ruby Port er den friskeste, mindst komplekse og mest populære portvinstype. Typisk dyb rød i farven og med sødmefulde indtryk af rød frugt. Ruby Port er lavet af vin fremstillet af en blanding af røde druer, lagret i højst tre år for at bevare sin friske smag og strålende farve. Ruby lagres normalt i en kortere periode sammenlignet med andre portvine, såsom Tawny eller Vintage Port. Som et resultat bevarer den en ungdommelig karakter med lyse og frugtige noter. Ruby nydes ofte alene som dessertvin, men den kan også bruges i cocktails eller i et fantastisk samspil med et hav af desserter. Dens sødme og frugtighed gør den i det hele taget til en alsidig vin ved mange forskellige lejligheder.

  2. Hvordan smager Ruby Port?

    Ruby er en sødmefuld og frugtig portvin med en smuk rød farve. Smagen kan naturligvis variere afhængigt af den enkelte producent, men der er alligevel nogle almindelige kendetegn. Ruby er kendt for sin sødme. Den har typisk udtalt sødme på grund af restsukker i vinen. Denne sødme balanceres af vinens syre og alkoholindhold. Samtidig har Ruby typisk en intens frugtsmag, gerne noter af brombær, hindbær, blommer, kirsebær og nogle gange rosiner eller anden tørret frugt. De er typisk ret fyldige, bløde portvine, som er meget behagelige. Den har typisk lavere tanninniveauer sammenlignet med andre portvinstyper.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]