XOCOLATL

Vi elsker chokolade – god chokolade - og derfor har vi valgt at købe vores helt egen chokoladefabrik. For – som vi siger – kan man ikke finde noget, der er godt nok, må man jo lave det selv!
Sammen med lokale forretningsfolk og den tidligere ejer har vi således i begyndelsen af 2012 købt den landskendte honningkagefabrik i Christiansfeld, Brødremenighedens Honningkagefabrik, og den tilhørende producent af højkvalitetschokolade, Xocolatl. På denne måde har vi produktionen under fuld kontrol fra start til slut – og kan dermed være garant for nogle af øjeblikkets største smagsoplevelser!
Kim Rasmussen – chocolatier og tidligere ejer – har siden 2011 opgraderet kvaliteten på både honningkager og chokolade betydeligt.
Råchokoladen til de enkelte chokolader udvælges nøje udvalgt efter smag og oprindelsesland. Produktionen udvikles og optimeres konstant i jagten på den sublime smag.
Honningkagerne fremstilles med stor respekt for historien. Naturligvis med autentiske råvarer så som fyldig honning, stenmalet mel og specialudvalgte krydderier.
De velsmagende resultater har udmøntet sig i mange priser til Kim gennem tiderne. Heriblandt kan nævnes Chokoladeselskabets Årspris i kategorien Bedste Chokolade i 2009, 2010 og 2011 samt Det Danske Gastronomiske Akademis Hædersdiplom i 2012 som en anerkendelse af den seriøse og kompromisløse tilgang til fremstillingen af sine honningkager.
Metalhjerte med 7 chokoladehjerter, Xocolatl
Køb denne fine æske med tre varianter af fyldte hjerter.
Xocolatl Premier Cru 16 stk.
Gå på opdagelse i disse smukke farverige, fyldte chokolader fra Xocolatl.
Gin Frogs, Xocolatl
Den klassiske chokolade frø er blevet piftet op. Eksklusive chokolader er blevet smagt til med luksus gin.
Salt lakrids 130 gr. Xocolatl
Lad dig friste af disse små lækre bidder med saltlakrids fra Xocolatl.
Lakrids Mandler, Xocolatl
Disse lækre mandler fra Xocolatl er dyppet i chokolade og vendt i lakridspulver.
Sød lakrids 130 gr. Xocolatl
De lækreste små stykker med sød lakrids fra Xocolatl.