Pedersborg Vin - Vinspecialisten Skive har fornøjelsen at invitere til

Winemaker's Dinner

En aften med god gastronomi og dejlge vine fra Viña Errazuriz

Fredag den 30. september 2022 kl. 18.00

Hos Steenbergs Hotel & Brasserie, Toldbodgade 10, 7900 Nykøbing Mors
- Og vi tør godt love, at det bliver en kulinarisk oplevelse


Menu

Starter
Sprødt rugbrød - rå reje, frisk koriander, grønt æble
2019 Sauvignon Blanc Aconcagua Costa

Forret
Helleflynder - Sifon-mousseline på mandelmælk - skaldyrs-glace - jonfruhummer
2020 Errazuriz Max Reserva Chardonnay

Mellemret
Terrine af agerhøne - kirsebær og sort peber - efterårsurter - agerhøne-reduktion - dehydrerede æggeblommer
2021 Errazuriz Estate Pinot Noir
2020 Pinot Noir Aconcagua Costa

Hovedret
Økologisk dansk kødkvægsmørbrad med brændte porre - svampe - trøffel, kalveglace med mørke bær - tærte af kartoffel
2015 Carbernet Sauvignon Aconcagua Alto
2011 Don Maximiano Founder's Reserve

Dessert
Æble - tonka - sort te - cider
Sauvignon Blanc Late Harvest

inkl. kaffe/te & sødt
Pr. person kr. 995,-


Errazuriz

Chilenske Errazuriz er kendt af vinelskere over hele verden. Priserne og roserne er væltet ned over sydamerikanerne fra nogle af verdens mest respekterede vinameldere, og ved den efterhånden berømmede Berlin Tasting i 2004 satte det chilenske vinhus langt mere velrenommerede navne til vægs i det, der siden skulle vise sig at være én lang opadgående kurve for vinhuset og ejer Eduardo Chadwick, Decanter Man og the Year 2018.

Steenbergs Hotel & Brasserie

Steenbergs Hotel og Brasserie er indrettet i det mere end 150 år gamle pakhus. Hotellet er centralt placeret med havnefronten lige uden for døren - med gågaden og byens butikker kun et stenkast væk. Bedre bliver det ikke. Det lille boutiquehotel er i efteråret 2020 blevet renoveret fra inderst til yderst - men respekten for hotellets sjæl som gammelt pakhus er bevaret med bl.a. synlige bjælker og de gamle pakhusvinduer.

I det moderne brasserie står vores kokketeam klar til at skabe dejlige madoplevelser i hyggelige rammer og med et åbent køkken, så gæsterne kan følge med i tilberedelsen.

Vi bestræber os på at skabe et ærligt køkken, hvor ting er det, de er, og hvor økologi, kvalitet, dyrevelfærd samt lokale fødevarer er i højsædet.