VI ER GLADE FOR AT KUNNE INVITERE TIL

PORTUGISISK PRAGTBESØG

Gustavo fra portugisiske Graham’s lægger vejen forbi Viborg

Tid og sted

Hos Café Baghuset,
Fischers plads 6,
8800 Viborg
i samarbejde med Vinspecialisten Viborg

Fredag d. 22. oktober 2021
kl. 18.30


Så er der i den grad godt nyt
til alle portvinselskere...

Vi i Dahls Vinhandel har fornøjelsen af at indbyde til portvinssmagning.

I spidsen for aftenen står Gustavo Devesas, og han har taget
de bedste flasker med fra selveste Graham’s. Han er en nær
og kær ven af huset, og det glæder os altid, når han kommer
den lange vej fra Portugal til Viborg. Denne gang bliver hans
inspirerende fortællinger, ind-fangende humør og fantastiske
portvine akkompagneret af en 5-retters gourmetmenu
på Café Baghuset – det bliver en stor aften.

Winemakers Dinner Menu

Vandbakkelse - Croquette - Iberico
Graham’s Blend No5 White port

Tun - Sesam - Wasabi - Citrus - Kaviar
Graham’s 10 års Tawny Port

Tatar - Frisk trøffel
Graham’s Single Harvest 1995

Ravioli - Anderilette - Sprød - Bøgehatte
2013 Graham’s Crusted Port

Fasanbryst - Puré - Portvinsauce
2019 Malvedos Single Quinta Vintage Port
2019 Graham’s Vesuvio

Citronfromage - Bubble Tea - Kaviar
Graham’s 20 års Tawny Port


pr. pers. kun kr. 795,-


Tilmelding

Tilmelding og betaling sker direkte til:

Vinspecialisten Viborg - Dahls Vinhandel

Sct. Mathiasgade 76, 8800 Viborg

Tlf. 86 62 00 74

E-mail: [email protected]

Tilmelding inden 15. oktober 2021




Kom og mød Gustavo Devesas fra Graham’s!

Gustavo vil kommentere de portvine, der serveres under middagen.

Glæd dig!


Graham's

Portvinshuset Graham’s skaber verdens mest anerkendte portvine i den helt ubeskriveligt smukke Dourodal i Portugal.

I hundredvis af år har portugisiske Graham’s været garant for at producere de måske bedste portvine i verden. Den anerkendte amerikanske vinguru Robert Parker er da også ret entydig i sin ros af Graham’s, som han kalder ’den mest konsistente producent af fantastisk portvin siden Anden Verdenskrig.



MasterBlender Charles Symington kan sit kram, når han sammenstykker sine lagrede portvine. Han udvælger nøje portvine ud fra de mange hundrede fade, hvor portvinen har lagret i gennemsnit 10 år.

Det lyder måske let, men det er en kunstart at udvælge fade og blende, for at ramme den kvalitet og stil, som er Graham’s signatur.

MasterBlender Charles Symington kan sit kram, når han sammenstykker sine lagrede portvine. Han udvælger nøje portvine ud fra de mange hundrede fade, hvor portvinen har lagret i gennemsnit 10 år.

Det lyder måske let, men det er en kunstart at udvælge fade og blende, for at ramme den kvalitet og stil, som er Graham’s signatur.