Tilmeld Sélection Vinklub og spar 5% HVER GANG du handler i butik eller online - klik her

Vinspecialisten Stoltz har fornøjelsen at invitere til
WINEMAKERS DINNER
På Søllerød Kro – du kan godt begynde at glæde dig...
Tid og sted
Søllerød Kro
Søllerødvej 35,
2840 Holte
Torsdag d. 11. november 2021
kl. 18.30
MENU
Vesterhavsfisk – Fennikel – Bisque på persillerødder
Graham’s Blend No5 White port
▪
Vildt – Peber – Kål
Graham’s Six Grapes Reserve
▪
Udvalg af oste – Honning – Knas
Graham’s The Tawny & 20 years old Tawny
▪
40 years old Tawny
▪
Saltet karamel – Æbler – Nødder
Graham’s Crusted Port 2013
▪
Søllerød chokoladekage – Bærsorbet – Syltede mørkebær
Graham’s Quinta dos Malvedos Vintage 2019
▪
Kaffe med petits fours
pr. pers. kr. 1.495,-
Tilmelding
Tilmelding og betaling sker direkte til:
Vinspecialisten Stoltz
Helsingørsgade 10,
3400 Hillerød
Tlf. 48 26 10 51
E-mail: [email protected]
Tilmelding inden 1. november 2021

Kom og mød Gustavo Devesas fra Graham’s!
Gustavo vil kommentere de portvine, der serveres under middagen.
Glæd dig!
Graham's
Portvinshuset Graham’s skaber verdens mest anerkendte portvine i den helt ubeskriveligt smukke Dourodal i Portugal.
I hundredvis af år har portugisiske Graham’s været garant for at producere de måske bedste portvine i verden. Den anerkendte amerikanske vinguru Robert Parker er da også ret entydig i sin ros af Graham’s, som han kalder ’den mest konsistente producent af fantastisk portvin siden Anden Verdenskrig.
.jpg)

MasterBlender Charles Symington kan sit kram, når han sammenstykker sine lagrede portvine. Han udvælger nøje portvine ud fra de mange hundrede fade, hvor portvinen har lagret i gennemsnit 10 år.
Det lyder måske let, men det er en kunstart at udvælge fade og blende, for at ramme den kvalitet og stil, som er Graham’s signatur.
MasterBlender Charles Symington kan sit kram, når han sammenstykker sine lagrede portvine. Han udvælger nøje portvine ud fra de mange hundrede fade, hvor portvinen har lagret i gennemsnit 10 år.
Det lyder måske let, men det er en kunstart at udvælge fade og blende, for at ramme den kvalitet og stil, som er Graham’s signatur.
