Vinspecialisten Billund har fornøjelsen at invitere til

WINEMAKERS DINNER​​​​​​​

En aften med god gastronomi og dejlige portvine fra Graham’s


Tid og sted

Hos Hotel Propellen,
Nordmarksvej 3,
7190 Billund
– du kan godt begynde at glæde dig...

Torsdag d. 21. oktober 2021
kl. 18.30


Winemakers Dinner Menu

Graham’s Blend No5 White port

Stegte kammuslinger med æblepure, syltede æbler, brunet smør og røget mandler
Graham’s 10 års Tawny Port

Peberbøf af oksefilet med saltbagt selleri, brændte løg, pommes røsti og pebersauce
Graham’s Single Harvest 1995

Høgelundgaard fra Arla Unika
med confiteret æggeblomme, rødløg og ristet rugbrød
2000 Grahams Vintage port
2019 Malvedos Vintage port, Grahams

Creme brulé med hasselnøddeis
1995 Single Harvest, Tawny port, Grahams

Kaffe/the og chokolade


pr. pers. kun kr. 695,-


Tilmelding

Tilmelding og betaling sker direkte til:

Vinspecialisten Billund

Butikstorvet 6F,

7190 Billund

Tlf. 51 77 71 90

E-mail: [email protected]

Tilmelding inden 15. oktober 2021




Kom og mød Gustavo Devesas fra Graham’s!

Gustavo vil kommentere de portvine, der serveres under middagen.

Glæd dig!


Graham's

Portvinshuset Graham’s skaber verdens mest anerkendte portvine i den helt ubeskriveligt smukke Dourodal i Portugal.

I hundredvis af år har portugisiske Graham’s været garant for at producere de måske bedste portvine i verden. Den anerkendte amerikanske vinguru Robert Parker er da også ret entydig i sin ros af Graham’s, som han kalder ’den mest konsistente producent af fantastisk portvin siden Anden Verdenskrig.



MasterBlender Charles Symington kan sit kram, når han sammenstykker sine lagrede portvine. Han udvælger nøje portvine ud fra de mange hundrede fade, hvor portvinen har lagret i gennemsnit 10 år.

Det lyder måske let, men det er en kunstart at udvælge fade og blende, for at ramme den kvalitet og stil, som er Graham’s signatur.

MasterBlender Charles Symington kan sit kram, når han sammenstykker sine lagrede portvine. Han udvælger nøje portvine ud fra de mange hundrede fade, hvor portvinen har lagret i gennemsnit 10 år.

Det lyder måske let, men det er en kunstart at udvælge fade og blende, for at ramme den kvalitet og stil, som er Graham’s signatur.