Vinspecialisten Kolding har fornøjelsen at invitere til

Winemakers Dinner

En aften med god gastronomi og dejlige portvine fra Graham’s


Tid og sted

LØRDAG DEN 23. OKTOBER KL. 18.00

Hos Ristorante Fratelli
Banegårdspladsen 2, 6000 Kolding

- og vi tør godt love, at det bliver en kulinarisk oplevelse.  



MENU  


Velkomst - Snack – Bruschetta
med hjemmelavet paté med hvidløg og persille

Graham’s Blend No5 White port


Antipasto: Hjorte tartar
Graham’s 20 års Tawny Port


Primi: Tagtilioni med and og parmesan sauce
Graham’s Six Grapes, Reserve Ruby
2013 Grahams Crusted Port


Secondi: Brasato di manzo con purè al sedano rapa
(Langtidsbrassieret oksekød med pure a kartoffel og selleri)

2019 Graham’s Vesuvio
2000 Graham’s Vintage


Graham’s 1995 Single Harvest port


pr. pers. kun kr. 699,-


TILMELDING OG BETALING SKER DIREKTE TIL

Vinspecialisten Kolding

Østergade 13, 6000 Kolding
Tlf.: 24 40 46 18
E-mail:
[email protected]

Tilmelding inden 18. oktober 2021



Kom og mød Gustavo Devesas fra Graham’s!

Gustavo vil kommentere de portvine, der serveres under middagen.

Glæd dig!

Graham’s ​​​​​​​

Portvinshuset Graham’s skaber verdens mest anerkendte portvine i den helt ubeskriveligt smukke Dourodal i Portugal.

I hundredvis af år har portugisiske Graham’s været garant for at producere de måske bedste portvine i verden. Den anerkendte amerikanske vinguru Robert Parker er da også ret entydig i sin ros af Graham’s, som han kalder ’den mest konsistente producent af fantastisk portvin siden Anden Verdenskrig.



MasterBlender Charles Symington kan sit kram, når han sammenstykker sine lagrede portvine. Han udvælger nøje portvine ud fra de mange hundrede fade, hvor portvinen har lagret i gennemsnit 10 år.

Det lyder måske let, men det er en kunstart at udvælge fade og blende, for at ramme den kvalitet og stil, som er Graham’s signatur.

MasterBlender Charles Symington kan sit kram, når han sammenstykker sine lagrede portvine. Han udvælger nøje portvine ud fra de mange hundrede fade, hvor portvinen har lagret i gennemsnit 10 år.

Det lyder måske let, men det er en kunstart at udvælge fade og blende, for at ramme den kvalitet og stil, som er Graham’s signatur.