Se vores stærke tilbud på H.M. Dronningens vine fra Château de Cayx - bestil senest 27/4

Virtuel Smagning

Invitation:

Vinspecialistens tre konsulenter Martin Lund, Carsten Johansen og André Hirschsprung, savner at komme ud og holde vinsmagninger.

Derfor er de så frække, at de har inviteret sig selv hjem i din stue, til et par hyggelige, sjove og informative timer via Teams. Der skal smages i alt 5 vine, som kommer fra Frankrig, Italien, Spanien og USA. De vil komme lidt ind på smageteknikker, glas, druesorter mm. Så hvis du vil byde dem indenfor, så skal du købe smagekassen hos din lokale Vinspecialist, som også kan levere kassen mod betaling.

VI SMAGER TIL DENNE ONLINE-AFTEN

2019 Ch Pierrail Prestige Blanc, AOP
2019 Décoré Rose, IGP Producteurs Plaimont, Côtes de Gascogne, Frankrig
2018 Cloudline Pinot Noir Domaine Drouhin, Oregon, USA
2018 Villa Antinori Rosso, IGT Marchesi Antinori, Toscana, Italien
2018 Petalos del Bierzo, D.O. Alvaro Palacios, Bierzo, Spanien

Da det er helflasker, der er i smagekassen, er det muligt at være op til 8 personer om et smagesæt. Det er vigtigt, at alle gældende restriktioner overholdes i forhold til hvor mange man må være samlet. Hvis man er 4 personer samlet, så er prisen kun ca. 150,- pr. person, hvilket er en meget billig smagning.

Spar 27%
Product image

Vælg favoritliste

Forårssmagekasse med Vinspecialisten

H. J. Hansen Vin A/S

595,00Pr. Stk

På lager

VIGTIGT

Ved tilmelding modtager du en bekræftelse på mail, med link til eventet. Husk du er selv ansvarlig for at købe smagekassen hos din lokale Vinspecialisten butik eller online.