Grillede squashruller med ricotta og blommer

I samarbejde med Errazuriz

Tag med en tur til det chilenske køkken, når Viña Errázuriz deler ud af sine mange opskrifter. I køkkenet står chilenske mad- og vinelskere og kreerer enestående retter, der dufter langt væk af velsmag.

Viña Errázuriz tager udelukkende udgangspunkt i lokale chilenske råvarer og smage fra Acancagua Valley for at sikre den allerbedste smag, når de udvikler opskrifter til deres populære vine.

Her får du Viña Errázuriz' opskrift på grillede squashruller med ricotta og blommer. En supernem opskrift, som egner sig godt til forret eller som en lækker snack.

Errazuriz' grillede squashruller med ricotta og blommer

Antal: 12 ruller


Ingredienser

  • Blomme
  • Squash
  • Ricotta
  • Koriander
  • Salt
  • Peber
  • Yoghurt
  • Citronsaft
  • Persille

Vin til maden

​​​​​​​Den ideelle vin til en forret er bestemt Sauvignon
Blanc, og det er altid en god mulighed at kombinere
den med søde, syrlige og friske smage. I kun én bid vil rullerne
komplimentere vinens sødme og syrlighed perfekt.​​​​​​​

Fremgangsmåde

Skær squashen i tynde skiver på langs – helst med et mandolinjern. Læg skiverne på en grill eller en grillpande indtil de er gyldne på begge sider.

Skær blommerne ud i både. Lad skrællen blive på.

For at samle rullerne skal du sprede et tyndt lag ricottaost ud over en skive squash. Læg en blommebåd på og tilføj salt og peber. Rul squashen sammen og hold sammen med en cocktailpind.

Servér med yoghurtsauce, som du laver ved at blande almindelig yoghurt med citronsaft, hakket persille, salt og peber.

Anbefalede vine til squashruller