Lær at kombinere mad og rødvin. Her finder du et hav af tip og tricks til at sammensætte den perfekte rødvin til din mad. Du kan også lade dig inspirere af de mange opskrifter, der hver især kommer med forslag til det bedste vinmatch – du får eksperternes råd.
I opskriftskartoteket finder du et væld af både hverdagsretter og gourmetlækkerier. Og der skal selvfølgelig en god flaske vin til. Bon appetit!
Favoritopskrifter
Braiseret flankesteak
Flankesteak er en herlig steg, som typisk består af oksekød, men du kan også sagtens få den af gris. Flankesteak er skåret af den bagerste del af brystet, men indeholder ikke ben.
Coq au vin med quinoa og grøntsager
Her får du Errazuriz' opskrift på den franske klassiker caq au vin. Her serveres den med sauterede grøntsager og quinoa for at give den et chilensk twist.
Laurent Chaberts lammeryg
Imponer dine gæster med Laurent Chaberts lækre opskrift på grillet lammeryg, serveret med en fantastisk sydfransk kartoffelgratin og timian jus. Laurent udviklede opskriften ud fra [...]
Karamelliserede løg- og porrequiche
Her får du to chilenske nyfortolkninger på den franske quiche. Den ene med karameliserede løg og porrer og den anden med tomat og champignon. En sikker vinder!
Populære retter
Populære retter
Rødvinssauce - Den nemme
Rødvinssauce er prikken over i´et når du skal servere en god bøf eller et stykke lækker oksesteg. Her er en nem og hurtig opskrift på rødvinssauce
Rødvinssauce - Den avancerede
Rødvinssauce er prikken over i´et når du skal servere en god bøf eller et stykke lækker oksesteg. Her er en skøn opskrift på rødvinssauce til dig, der har [...]
Sprængt kalkun i æblecider saltlage
Her får du Fess Parkers opskrift på sprængt saftig kalkun i æblecider saltlage. Så bliver det ikke meget mere amerikansk! Og det behøver slet ikke [...]
Balsamico-glaseret rosenkål med pancetta
Prøv Fess Parkers opskrift på balsamikoglaseret rosenkål med sprød pancetta. Det er en fantastisk smagfuld ret, som tilbehør til dine [...]
Oksemørbrad med hvidløgssmør + tips og tricks
Oksemørbrad er noget af det fineste kød, du kan servere for dine gæster, men det er også et stykke kød, der skal forberedes [...]
Rosastegt andebryst med sauterede grøntsager
Her får du Laurent Chaberts helt egen opskrift på rosastegt andebryst. En klassiker, som smager herligt med sauterede grøntsager.
Flere opskrifter
Flere opskrifter
Marineret flankesteak - en fantastisk udskæring til grillen
Flankesteak er en herlig steg, som typisk består af oksekød, men du kan også sagtens få den af gris. Flankesteak er skåret af den bagerste del af brystet, men indeholder ikke ben. Den kan steges, [...]
Oksespidsbryst eller Brisket i grill
Oksespidsbryst og amerikansk Brisket er stort set identiske udskæringer. De langtidssteges begge og med rub. Dog vejer et dansk oksespidsbryst typisk vejer 1.5 til 2.5 kg, mens en amerikansk Brisket vejer 2.5 til over 6 kg.
Laurent Chaberts tomattærte
Her får du Laurent Chaberts opskrift på formidable tomattærter. Tærternes små størrelser egner sig perfekt til frokosten eller til at tage med på tur. Laurent Chaberts opskrift er enkel og fantastisk velsmagende. Den sydfranske køkkenchef blev [...]
Senneps-roastbeef serveret med rustik kartoffelmos og rødvinskaramelliserede løg
Her får du to chilenske nyfortolkninger på den franske quiche. Den ene med karameliserede løg og porrer og den anden med tomat og champignon. En sikker vinder!