Mad & Hvidvin

Bliv klogere på sammensætningen af mad og hvidvin. Her kan du lære, hvordan vores populære hvidvine passer til aftenens menu. Vi har samlet alle vores favoritopskrifter og parret dem med vores mange hvidvine.

Lad dig inspirere af de mange retter og gør dig klogere på, hvordan eksperterne sammensætter mad og vin. Du finder alt, du skal vide her.

For alle vinelskere er måltiden først komplet med den rette vin. Velbekomme!

Favoritopskrifter

Ceviche af Ayrolle-havkat  citrus og krydderurter

Ceviche er en let og enormt delikat spise, men som ikke kræver nogen tilberedning. Den latinamerikanske delikatesse har fået en fransk nyfortolkning af den franske gastronom, Laurent Chabert. Velegnet som snack og som forret.

Rød linse- og kokosnødsuppe

Her får du Viña Errázuriz' opskrift på rød linse- og kokosnødssuppe, som både varmer og smager helt fantastisk. Opdag hvad det chilenske køkken har at byde på, når verdensberømte Viña Errázuriz deler ud af sine populære opskrifter. Buen provecho!

Grillede squashruller med ricotta og blommer

Tag med en tur til det chilenske køkken, når Viña Errázuriz deler ud af sine mange opskrifter. Her får du Viña Errázuriz' opskrift på grillede squashruller med ricotta og blommer. En supernem opskrift, som egner sig godt til forret eller som en lækker snack.

Grillet rødbedesalat med nødder og ost

De fleste grønsager egner sig fint til at blive grillet, men specielt rodfrugter er fremragende til grillen. I dette tilfælde er det rødbeder, der først grilles og herefter marineres. Det bliver til en salat, der passer perfekt til grillmad.

Populære retter

Populære retter

Cevicheshots af brasen med avocado og gul og grøn chilidressing

Prøv Errazuriz' opskrift på cevicheshots af brasen med avocado og gul og grøn chilidressing. En rigtig lækker chilensk ret, som passer helt perfekt som forret. Opdag noget nyt og forkæl dig selv med Errazuriz' ceviche af brasen.


Gulerod-/ingefærsuppe med roechips og koriander

Her får du en herlig opskrift på gulerod- og ingefærsuppe med sprøde roechips og koriander til at varme dig på. Den autentiske ret er serveret direkte fra Errazuriz' chilenske køkken.
​​​​​​​Velbekomme!


Grillet hjertesalat med bacon og blåskimmelost

Grilltips brillierer igen! Prøv deres skønne salat med bacon og skimmelost til din næste grillaften.

Denne forret er både hurtig og nem at lave, og så smager det ganske lækkert. Brug retten som en forret eller som en snack. Den fungerer også skøn som en let frokostret.


Laurent Chaberts rejecarpaccio

På Gerard Bertrands Château l’Hospitalet kreerer den passionerede køkkenchef, Laurent Chabert udsøgte, sydfranske retter. Imponer dine gæster med hans sydfranske tvist på italiensk carpaccio. Rejecarpaccio er en fortrinlig forret og en skøn kickstarter til en god aften.


Hvidvine til maden