Dessert & Vin

Lær at kombinere vin med desserter! Her får du en masse opskrifter på lækre desserter, og du bliver klogere på, hvordan du finder den helt rigtige vin til! Vi har nemlig samlet vores favoritopskrifter til den søde tand og ladet vores eksperter kombinere dem med vores bedste dessertvine.

Lad mundvandet løbe, forkæl dig selv og bliv inspireret af de mange skønne desserter.

Søde opskrifter

Søde opskrifter

Fess Parkers græskarkage

Her får du Fess Parker Winerys helt egen opskrift på græskarkage. Marcella Parker krydrer den med kanel og pekannødder for et ekstra crunch - et sikker hit hos Parker-familien! Græskarkage er nem at bage og holder sig i op til flere dage. Prøv selv!


Graham's Pandekager med appelsin og grape

Verden over serveres der pandekager til kyndelmisse den 2. februar. Om du vil følge denne tradition eller bare har lyst til pandekager, får du her Graham's helt egen opskrift på pandekager med et strejf af appelsin og grape.


Om Xocolatl

Om Xocolatl

Xocolatl - Gitte og det søde liv

På tre år er det lykkedes forretningskvinden Gitte Minck og hendes dygtige medarbejdere at gøre Xocolatl til et landskendt brand. Produktionen på chokoladefabrikken i Christiansfeld er seksdoblet. Produktudvikling og nyt design har været vejen frem.


Sukkertoppen på TV2 med Christian Nordborg

Christian er konditor hos Xocolatl, som producerer chokolade og honningkager i stor respekt for originalerne og har hjemme i den sønderjyske by mellem Haderslev og Kolding. Men hvorfor er Christian blevet så dygtig?


Søde vine