Drinksopskrift: Bourbon Crusta

I samarbejde med Riedel

Bourbon Crusta blev opfundet af den italienske bartender, Joseph Santini i New Orleans. Det var en af byens først banebrydende cocktails, og opskriften er ældgammel. Faktisk er den ældre end den populære rye whiskey-baserede Sazerac. Riedels mixolog Zane Harris serverer denne cocktail i et Sour barglas.

"Sour glasset er udstyret med en udadvendt læbe, som sikrer en glathed af traditionelle Sour-cocktails i ganen. Glasset er ideelt til at fremhæve aromaerne fra drinks som Sours & Daiquiris og få dem til at smage som de skal. "

Type: Cocktail
Glas: Riedel Sour barglas

Ingredienser

– 4,5 cl Bourbon whiskey
– 1,5 cl frisk citronsaft
– 1,5 cl Orange Curaçao
– 1,5 cl Maraschino likør

Fremgangsmåde

  • Hæld alle ingredienser over i en shaker og shake godt indtil drinken er kold.
  • Si over i et nedkølet Riedel Sour barglas.

​​​​​​​Det skal du bruge