BLACK WEEK UDSALGET GÆLDER KUN ONLINE

Hver dag findes en vinder af en eksklusiv flaske magnum blandt alle ordrer. - Klik her

Drinksopskrift: Allan Darcy

I samarbejde med Riedel

Bag baren står Riedels helt egen cocktail ekspert og mixolog, Zane Harris og udvikler fantastiske drinks. Her får du en favorit blandt cocktailselskere - nemlig en Allan Darcy. Harris har selv udviklet denne rombaserede cocktail, som er både sød og krydret med smag af kakao og kirsebær. Riedels mixolog Zane Harris serverer denne cocktail i et Neat barglas.

"Helt enkelt, er dette glas ideelt til rørte drinks som f.eks. en Sazerac. Glasset har en perfekt størrelse, som ikke virker lille men synes fyldt, når det fyldes med ren spiritus eller ”neat” cocktails. Når en drink er neat, drikkes den uden is. Glasset er designet med tykke årer til at markere når der er afmålt 6 cl."

Type: Cocktail
Glas: Riedel Neat barglas

Ingredienser

– 6 cl lagret rom
– 7,5 ml Crème de Cacao
– 7,5 ml Crème de Griotte
– 3 dash
Peychaud’s Bitter
– 4,5 cl mineralvand


Fremgangsmåde

  • Hæld alle ingredienserne op i et Riedel Neat glas og rør rundt. ​​​​​​​
  • Server ved stuetemperatur.

Det skal du bruge