BLACK WEEK UDSALGET GÆLDER KUN ONLINE

Hver dag findes en vinder af en eksklusiv flaske magnum blandt alle ordrer. - Klik her

Øvrig spiritus

Her finder du en god blanding af øvrig forskellig spiritus til velsmagende og festlige drinksopskrifter, der imponerer og sætter rammerne for en fantastisk aften. Derudover kan du også få lidt historie og informaiton med til din drink.

Cocktails opskrifter

Champagne velkomst

Sæt gang i en god aften og imponer dine gæster med perlende og forfriskende champagne velkomst. Kan du lide den klassiske Kir Royale, vil du elske denne champagne cocktail. Du behøver ikke tage på cocktailbar for at få lækre drinks. Champagne velkomst er både nemt at lave og smager fantastisk.

Sidecar

Sidecar er barn af New Orleans-klassikeren Bourbon Crusta og er en velkendt drink fra forbudstiden, hvor amerikanske bartendere drog til Europa for at arbejde. Harry MacElhone opfandt drinken i Paris til ære for en amerikansk kaptajn, som jævnligt blev transporteret til Harrys bar i sidevognen på sin motorcykel.

Widow's Kiss

Her får du en opskrift på den amerikanske cocktail, Widow's Kiss. Drinken blev første gang omtalt i bogen Modern American Drinks af newyorker-bartenderen George Kappeler tilbage i 1895. Selvom det stadig er usikkert, formodes han at have opfundet drinken.

Pisco Sour

Tirsdag d. 28 oktober var vi syv fra forskellige afdelinger i H.J. Hansen Vin, der skulle på et besøg ved Mackmyra i Sverige, vores nyeste whiskyhus. Jeg har været i Skotland en del gange, så det at se Mackmyra vendte op og ned på min opfattelse af, hvordan et destilleri ser ud!

Portonic

I Portugal har man lavet drinks med portvin i mange år, og Portonic er ingen undtagelse. Prøv den som aperitif eller som almindelig drink og oplev en ny måde at nyde portvin på!


Green apple

Forkæl dine smagsløg med en forfriskende cocktail lavet på den franske æblebrændevin, Calvados.
Vi har skruet op for æblesmagen for at give drinken ekstra kant og smag. Prøv selv!



Vi stiller skarpt på

Cognac Tesseron

Cognac Tesserons vinmarker, som alle ligger i Grande champagne, blev købt af Abel Tesseron i begyndelsen af det 20.  århundrede. Dette var en tidsalder, hvor stort set alle vinbønder i cognac omplantede deres vinmarker til fordel for den mere omgængelige druesort Ugni Blanc (som i dag dækker 95% af distriktets vinmarker).

Calvados

Basis for calvados er æblemost, men udtrykket i den færdige brændevin skabes af de fade, der bruges til lagringen. Derfor var fadkælderen lige så spændende at se på som destilleriet, da vi besøgte Christian Drouin i Normandiet, lige da æblehøsten skulle i gang.

Ouzo

Historien om den græske nationaldrikMan mener, at ouzo stammer helt tilbage fra 1300-tallet og var en anis-baseret udgave af Tsipouro, som ligeledes er en græsk spiritus. Det var dog først i 1800-tallet efter, at Grækenland blev et selvstændigt land, at ouzoens popularitet for alvor voksede.