Vinspiration Månedstilbud Juni 2020

Læs  Månedstilbud Juni her
Sommeren har aldrig været mere velsmagende!

Junis tilbud er spækket med velsmag fra Porto til Hereford, fra Loire til Colombia og Oure på Sydfyn. Gin i verdensklasse, én af verdens bedste portvinsproducenter og Årets Destilleri i Danmark 2019. Bare for at nævne nogle af de oplevelser, du kan få på netop din terrasse med grillduft i baggrunden og blå himmel over hovedet.

2019 Sancerre Les Bouffants
Typisk, meget livfuld Sauvignon Blanc. Frugtrig og frisk med en underfundig flintestensagtig duft og en liflig smag af friske stikkelsbær og æbler/pærer.
Graham's The Tawny
4 Stjerner i Fyens Stiftstidende
Duften har lækre toner af tørrede frugter, valnødder, karamel, kakao, krydderier og læder. Smagen er sødmefyldt med masser af modne tanniner og en fin medium syre, som afbalancerer vinen. Eftersmagen ...
Chase Seville Orange Gin 40%
Premium Brands
Englænderne har i århundreder haft et kærlighedsforhold til appelsiner fra Sevilla, og Seville Orange Gin er nærmest en hyldest.
Mosgaard Whisky, #6 Oloroso, 1/2 ltr.
Økologisk
Premium Brands
Fynsk, prisbelønnet sherrybombe!
Graham's Blend #5 White Port
Graham’s Blend No. 5 er frisk, ung og perfekt i en sommerlig Port Tonic - eller helt på egen hånd!
Rosé Porto, 1/2 ltr
Så blev det sommer! Forfriskende, let og fornøjelse Rosé-port, som køler dig af på terrassen - evt. med lidt tonic... eller bare for sig selv.
Pris pr. stk. v/1 stk.
DKK 109,00
Pris pr. stk. v/2 stk.
DKK 99,00
Mosgaard Whisky #3 Peated Single Malt, 1/2 ltr.
Økologisk
Premium Brands
Sødmefuld, fyldig, røget og rund, fynsk whisky - og ikke mindst guldvinder ved World Spirits Awards 2020
Mosgaard Whisky PX Finish #5, 48,3%, 50 cl.
Økologisk
Premium Brands
Her få du fyldig sødme og frugtige noter i en virkelig blød whisky, hvor lagringen på Pedro Ximenez-sherryfade viser sig fra sin bedste side. Faktisk er Batch #5 Pedro Ximenez dobbelt lagret og har...
Williams GB Extra Dry Gin 40%
Premium Brands
4 STJERNER af Thomas Rydberg i Ekstra Bladet
Kompleks med næsten eksplosiv duft og smag af æbler, enebær og citrus. Fantastisk til Martini, men sætter også et flot personligt præg på en gin og tonic.
Williams Chase Elegant 48 Gin 48%
Premium Brands
5 STJERNER af Thomas Rydberg i Ekstra Bladet
Kompleks med næsten eksplosiv duft og smag af æbler, enebær og citrus. Fantastisk til Martini, men sætter også et flot personligt præg på en gin og tonic.
Chase Sloe Gin 29,1%, 50 cl.
Premium Brands
Vilde slåenbær og de lidt sjældne morbær er nænsomt udblødt i Chase GB Gin og derefter lagret på Rhonefade. God balance mellem frugtens sødme og syre.
Mosgaard Oak Aged Cask Gin, 50 cl.
Økologisk
Premium Brands
Mæsket, gæret og destilleret to gange! En kraftig, fyldig gin med masser af karakter. Lagret 8-9 måneder gamle bourbonfade og Oloroso sherryfade. Gin til de rigtig voksne! Klik på overskriften og...
Chase Potato Vodka 40%
Premium Brands
Kåret som VERDENS BEDSTE VODKA ved International Wine & Spirit Competition 2010
Duften har noter af tørrede enebær og frisk citron, tilsat fyldige, kraftige og krydrede nuancer. Smagen starter med enebær, siden mørk chokolade og citronskal, mens eftersmagen har varme, krydrede ...
Colombian Gin Ortodoxy 43%
Premium Brands
Lys og fyldig i glasset med en aroma, som viser, hvad en god gin bør kunne. Enebær, kvan, mynte, citron og peber. Dyk lidt længere ned, og du vil finde kanel, blåbær og ingefær. Blød på tungen,...
Mosgaard Organic Gin Selection, 3 x 20 cl.
Økologisk
Premium Brands
Dyk ned i prisvindende Mosgaards fantastiske økologiske gin-univers med tre flasker, som viser, hvor langt gin-produktionen er nået i Danmark.