Vins del Massis

Beskrivelse

Vins del Massis
Fundamentet til projektet blev lagt, da Belen Sanchez inviterede Benjamin Romeo og Fernandez Bengoa ned til sin føderegion i Massis del Garraf for at vise dem det, hun følte var et enormt uforløst potentiale for produktion af hvidvine i verdensklasse.
Egentlig blev både Benjamin og Fernandez overbevist under deres første besøg, men der skulle gå yderligere to år med at finde de rigtige parceller, inden de i 2008 for alvor gik i gang. Idéen var fra begyndelsen at benytte sig af de lokale druer, hvor man ville kombinere fylden fra Grenache med syren fra Xarel-lo.
2013 Massis
4 STJERNER af Rolf Madsen i Berlingske
Duften domineres af toner af abrikos, fersken og cedertræ med undertoner af citrusfrugt og æbler. Smagen er fyldig med en lidt olieret fylde, som understøttes af syren.
2014 Massis
Duften domineres af toner af abrikos, fersken og cedertræ med undertoner af citrusfrugt og æbler. Smagen er fyldig med en lidt olieret fylde, som understøttes af syren.
2013 Macizo
I duften er der lækre toner af æble, pære, fersken og mineraler. Smagen er fyldig med lette toner af cedertræ, som opleves igen i eftersmagen.