Vins del Massis

Beskrivelse

Vins del Massis
Fundamentet til projektet blev lagt, da Belen Sanchez inviterede Benjamin Romeo og Fernandez Bengoa ned til sin føderegion i Massis del Garraf for at vise dem det, hun følte var et enormt uforløst potentiale for produktion af hvidvine i verdensklasse.
Egentlig blev både Benjamin og Fernandez overbevist under deres første besøg, men der skulle gå yderligere to år med at finde de rigtige parceller, inden de i 2008 for alvor gik i gang. Idéen var fra begyndelsen at benytte sig af de lokale druer, hvor man ville kombinere fylden fra Grenache med syren fra Xarel-lo.
2013 Massis
4 STJERNER af Rolf Madsen i Berlingske
Duften domineres af toner af abrikos, fersken og cedertræ med undertoner af citrusfrugt og æbler. Smagen er fyldig med en lidt olieret fylde, som understøttes af syren.
2013 Macizo
I duften er der lækre toner af æble, pære, fersken og mineraler. Smagen er fyldig med lette toner af cedertræ, som opleves igen i eftersmagen.
2014 Massis
Duften domineres af toner af abrikos, fersken og cedertræ med undertoner af citrusfrugt og æbler. Smagen er fyldig med en lidt olieret fylde, som understøttes af syren.