Arrangementer

Her kan du både købe billet til en speciel smagning/ event eller danne dig et samlet overblik over alle vore aktuelle smagninger og events.
Smagningerne er som udgangspunkt bygget op omkring et udvalg af dejlige vine, som selvfølgelig matcher foredragsholderens gennemgang af det pågældende vintema/ vinområde. Der vil selvfølgelig også være rig lejlighed til at få svar på individuelle spørgsmål.
Prisen for at deltage i disse arrangementer varierer alt efter hvilke vine, der indgår, og om de evt. ledsages af "en bid brød" eller måske endda en hel menu.



25/09-2020, Antinori Aften, Jysk Musikteater

Jysk Musikteater & H.J. Hansen Vin inviterer fredag d. 25. september kl. 18 til en spændende aften i selskab med god mad og Antinoris skønne vine, hvor salgsdirektør Casper Næss-Schmidt fra H.J. Hansen Vin vil præsentere vinene.




15/10-2020, Riedel Veritas Glasseminar, Odense
Fra kl. 18.30 - 20.30

Det rigtige glas til den rigtige vin kan faktisk betyde, at en vin dufter og smager af 50% mere. Det lyder som gas, men er i realiteten næsten trylleri. Kom og oplev magien hos H.J. Hansen i Odense!


PRIS PR. BILLET

DKK 425,00





22/10-2020, Joseph Drouhin Smagning, Odense
Fra kl. 18.30 - 21.00

Bourgogne er geografisk set en miniput, men det er her verdens mest fornemme vine kommer fra. Kvaliteten er skyhøj, og produktionen forsvindende lille. Det kan være svært at finde ud af hvad de forskellige kommuner står for, og hvad man skal gå efter, men det vil vi denne aften blive klogere på.


PRIS PR. BILLET

DKK 500,00





28/10-2020, Graham's portvinsmagning, København
Fra kl. 18.30 - 21.00

Kom med til denne smagning, hvor vi hylder den fantastiske drik portvin! Portvinshuset Graham’s skaber verdens mest anerkendte portvine i den helt ubeskriveligt smukke Dourodal i Portugal.Gustavo fra Graham's kommer og fortæller om deres fantastiske portvine.


PRIS PR. BILLET

DKK 350,00





5/11-2020, Winemakers Dinner med Guerrieri-Rizzardi, UBN
Fra kl. 18.00 - 21.30

Få en dejlig aften på Restaurant UBN, og mød vinhuset Guerrieri-Rizzardi, der kommer for at fortælle om deres spændende vine. Vi vil få fire dejlige retter, som er sat sammen til de lækre vine fra Guerrieri-Rizzardi.


PRIS PR. BILLET

DKK 699,00





12/11-2020, Gerard Bertrand smagning, Odense
Fra kl. 18.30 - 21.00

Gerard Bertrand er en pioner i Sydfrankrig. Han er forkæmper for biodynamik og kvalitet. Gerard Bertrand er i gang med indføre biodynamik i alle sine vinmarker. Det gør han fordi han mener man skal værne om naturen, dog uden at gå på kompromis med kvalitet. Du får i hans vine, den højeste kvalitet fra området. Sydfrankrig er et varmt område, så i kan forvente vine med frugt og nerve.


PRIS PR. BILLET

DKK 400,00





13/11-2020, Vertikalsmagning Calvadossmagning,
Odense. Fra kl. 19.00 - 22.00

Luksusevent i særklasse med calvados fra verdens mest prisvindende spiritus-producent, Christian Drouin! Er du til ægte, normannisk calvados bliver det ikke større. Vi skal smage otte forskellige calvados fra fantastiske Christian Drouin.


PRIS PR. BILLET

DKK 895,00





26/11-2020, Romsmagning, Odense
Fra 18.30 - 20.30

Vi smager 8 forskellige rom. Der vil være fokus på rommens historie og stilarter, og der vil blive serveret 2 romdrinks, mens 6 drikkes rent. Der vil blive serveret brød til.


PRIS PR. BILLET

DKK 445,00





Vinspecialisten Skive glæder sig til at se dig til ginsmagning fredag d. 25. september! Her vil vi smage på 5 forskellige ginner, og snakke om dens oprindelse og forskellige botanicals.


Det er en udsøgt fornøjelse at kunne invitere til dette spændende arrangement. Nymindegab Kro vil serverer en lækker menu, som ledsages af skønne vine fra Deutz/Delas. Etienne Defossé vil fortælle om vinene undervejs.


Froggy's og H.J. Hansen Vin inviterer til Champagne på balkonen. Denne aften smager vi klassisk champagne fra vinhuset Deutz op imod Nyetimber West Sussex, England. Og genopliver et af "Europas store slag" mellem England og Frankrig.


Det er med glæde, at vi kan byde velkommen til en aften i selskab med spændende vine fra Gérard Bertrand. Lambert-Willem Manden vil kommentere de vine, der serveres under middagen.