Vær med til at fejre H.M. Dronningens fødselsdag – Klik her og se vores stærke tilbud på vine fra Château de Cayx

Vind en vinrejse for 2 til Sydfrankrig!

Vind en vinrejse
for 2 til Sydfrankrig!


Find "The Golden Ticket" og vind den ultimative vinrejse for to!

Vi har gemt en Golden Ticket i én af vores sydfranske Gérard Bertrand-smagekasser. Finder du den, får du en helt unik mulighed for at besøge den karismatiske vinmagers verdensberømte Château l'Hospitalet og få en vinoplevelse for livet.

Det eventyrlige Château l'Hospitalet er ikke alene en fascinerende vingård, men også et hotel, en restaurant og en vinbutik, der med sine utallige aktiviteter og kulturelle arrangementer leverer ultimative oplevelser for livsnydere af alle nationaliteter. Et yderst populært rejsemål for vin- & gastronomielskere verden over!

Navnet på vinhuset, Château l’Hospitalet, kommer af det franske hospitalitas og betyder gæstfrihed. Gérard Bertrand fortolker gæstfrihed som et fænomen, der kombinerer ”kunsten at leve” med essensen af sydens vine. Og netop denne l’art de vivre får du at føle, når du træder ind på Château l'Hospitalet.

Der er 300 kasser til salg og deriblandt findes "The Golden Ticket". Konkurrencen kører indtil de 300 kasser er udsolgt eller til "The Golden Ticket" er fundet. Vi holder siden her, vores Facebook side og vores nyhedsbrev opdateret, når der er fundet en heldig vinder.

Læs mere om vores konkurrencevilkår lige her.

2017 Château De La Soujeole Grand Vin, AOP

2017 Château De La Soujeole Grand Vin

Product image

Vælg favoritliste

2017 Château De La Soujeole Grand Vin, AOP

Gérard Bertrand

959,00Pr. kasse

På lager
3 Stk. pr. kasse

Flot, mørk med fyldige præg af chokolade, egetræ og kaffe, blommer, brombær og solbær, ribs og hindbær, kanel, nelliker og peber. Fint integrerede tanniner og en flot kompleksitet i en blød og tætbygget vin.

La Soujeole ligger ikke langt fra hverken Middelhavet eller Atlanterhavet, midt mellem skove og bølgende bakker i appellationen Malepère. Châteauet er det vestligste i Languedoc og får klimatisk gavn af begge have. Her er jordbærtræer og sten-eg, stilk-eg og strande. Cabernet Franc udgør 50% af vinstokkene, suppleret med Merlot og Malbec. Her er tale om klassisk Languedoc med sin dybe, mørke farve og tanniner. Jorden bliver bearbejdet på hesteryg i en symbiose mellem dyr, mineraler, planter og mennesker - og vinmarkerne har været biodynamisk dyrkede siden 2013.


Andre vine fra Gérard Bertrand

Aktuelle tilbud fra vores katalog