Vin til and

Hvis du leder efter en god vin til anden eller gåsen - Så er du havnet det rette sted. Uanset om du vil finde en god vin til andesteg, andebryst eller måske en gås, så kan du finde det her i vores store udvalg af lækre vine til fjerkræ. Når man skal bruge vin til and eller vin til gås - altså vin til de mørkere fjerkræstyper, kan man med fordel gå efter for eksempel en kraftig Rhône eller chilensk Carmenère, som vil supplere det mørke fjerkræ nærmest perfekt.  For at gøre det let for dig, har vi samlet en liste af lækre kraftige vine som egner sig til både andesteg såvel som gåsesteg.
Natureo Red - Alkoholfri
4 STJERNER af Mads JJOrdansen på www.winelab.dk
Kirsebærrød farve med et svagt lilla skær i kanten. Duften har toner af granatæbler, ribs og vanilje. Smagen er ren og afbalanceret med modne, integrerede tanniner og en diskret syre.
Lustau Los Arcos, Amontillado
90 POINTS
90 POINTS i The Wine Spectator
Meget klassisk Amontillado. Fedmefyldt, gylden og tør med masser af nødder i både duft og smag.
Natureo Rosé - Alkoholfri
Dejlig ligefrem vin med masser af frugt og bær såvel i duften som i smagen.
Cremant de Bourgogne, Blanc de Noirs
Duften har toner af gær og brød med en finish af citrus og lime. Smagen har en god og fyldig struktur samt en blød mousse, hvilket gør den meget imødekommende.
Deutz Rose, Non Vintage
17 POINTS
17,5/20 POINTS af Henrik Oldenburg i Oldenburgs Vinguide
Frisk lyserød med pink nuancer. Indsmigrende og vinøs duft af kirsebær, brombær, granatæbler og ribs. Smagen er kompleks og kraftfuld, men alligevel utrolig fin og nuanceret med inciterende nuancer...
Lustau Escuadrilla, Amontillado
17/20 POINT af Henrik Oldenburg i SHERRY
Klar strågylden farve. Duften har nuancer af sprøde æbler og mokka tilsat et strejf af figen. Smagen er middelkraftig, lækker frugtig med toner af nødder og frugt. Amontillado betegnes ofte som den...
Cremant de Bourgogne, Blanc de Noirs, 1,50  ltr.
Duften har toner af gær og brød med en finish af citrus og lime. Smagen har en god og fyldig struktur samt en blød mousse, hvilket gør den meget imødekommende.
Le Fontagneret Blanc
Indtagende hvidvin med en meget frugtig, blød og givende duft, der sammen med den friske, fyldige og karakterfulde smag danner et harmonisk hele.
Le Fontagneret Rouge
4 STJERNER i BT
Dybrød farve. Stofrig duft og smag med gode solmodne og altid smidige nuancer med et delikat strejf af aromaen Pinot Noir.
Drouin Cidre Demi Sec (æble)
Et levende produkt, der også udvikler sig på flaske. Den komplekse dybe, fyldige smag med røgede og animalske noter vil udvikle sig over tiden.