Premium Brands

Vedrenne 1&9 gin 40%

Frankrig
0,70 ltr.
DKK 275,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Virkelig en karakterfuld, men også klassisk gin med tydelige noter af enebær, koriander, sødmefulde appelsiner, kanel, hele urter og krydderier rundet af med lidt let chili i baggrunden. Duften er kompleks og elegant og med tydelige noter af enebær rundet af med lette citrusfrugter, koriander og krydderier. Smagen er kraftfuld, men samtidig balancerer ginen sine kræfter i en kompleks smagsoplevelse med en lang, let krydret eftersmag. Vedrennes gin er kraftfuld, men balanceres elegant og er lige så oplagt til en lang række ginbaserede cocktails, som den er til en helt klassisk Gin & Tonic af højeste kvalitet. Produceret af Distillerie des Terres-Rouges ved Dordognedalen.
Specifikationer
Leverandør
Vedrenne
Land
Frankrig
Type/Farve
Gin
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Serveringsforslag
Drinks - Cocktails
Alkohol
40,00%
Flaskestørrelse
0,70 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
1&9 Gin er produceret og destilleret hos Terre Rouge i Frankrig. Et destilleri som har lange og stolte traditioner indenfor destillering. Til denne Gin er brugt 9 krydderier, blandt andet: Enebær, Appelsinskræl, Koriander, Jamaice Chilipeber, Kardemomme, Angelica Rod, Citrus og Mandel.

Mellem marker og træer, frugthaver og vinmarker, slotte og kirketårne ligger det naturskønne område Nuits St. Georges, midt i hjertet af idylliske Bourgogne. Her grundlagde Joseph Vedrenne i 1923 en lille produktion af likører med udgangspunkt i områdets rige frugtproduktion. Der gik ikke længe, før Vedrenne med passion for produktet opnåede bred anerkendelse, ikke mindst for den enestående Crème de Cassis.
Med udgangspunkt i Bourgognes frodige natur, rige frugtproduktion og de mange lokale producenter, har Vedrenne vokset sig større, og i dag producerer og sælger virksomheden over 50 forskellige likører, sirupper, gin, pastis og absint af samme høje kvalitet, som da Joseph Vedrenne for første gang lagde lokal frugt i pressen i den lille fabrik.  
I 1997 slog Vedrenne sig sammen med Verveine Du Velay Pages Distillery for yderligere at øge destilleriets viden inden for produktion af likører og koble den med Vedrennes mangeårige ekspertise, erfaring og kærlighed til produktet.

Også i dag foretrækker Vedrenne at bruge lokale, burgundiske frugtproducenter, som sætter økologi og kvalitet i højsædet. Vedrenne-navnet forpligter efter over 90 års produktion, og derfor bruger Vedrenne i dag udelukkende frugt af en kvalitet, som sikrer, at hver dråbe får den fylde og rige smag, som kendetegner Vedrennes produkter og som navnet i dag er kendt for.
Det er denne samme kompromisløse tilgang til kvalitet, som var Joseph Vedrennes udgangspunkt i 1923 – og samme tilgang, som stadig gør, at netop Vedrenne er den producent i verden, som har vundet flest priser for sine likører. Så selvom produktionen er blevet lidt større og mere moderne, er produktet det samme, som det altid har været. Heldigvis.

Mange af Vedrennes produkter kan nydes ”rent” med isterninger, men også bruges til en lang række cocktails, hvor kvaliteten ikke fornægter sig. Derfor er cocktailmixere og bartendere over hele verden bekendt med navnet Vedrenne og bruger deres likører og sirupper i fantastiske cocktails, hvor der ikke er grænser for, hvilke oplevelser, der venter.Virkelig en karakterfuld, men også klassisk gin med tydelige noter af enebær, koriander, sødmefulde appelsiner, kanel, hele urter og krydderier rundet af med lidt let chili i baggrunden. Duften er kompleks og elegant og med tydelige noter af enebær rundet af med lette citrusfrugter, koriander og krydderier. Smagen er kraftfuld, men samtidig balancerer ginen sine kræfter i en kompleks smagsoplevelse med en lang, let krydret eftersmag.
Vedrennes gin er kraftfuld, men balanceres elegant og er lige så oplagt til en lang række ginbaserede cocktails, som den er til en helt klassisk Gin & Tonic af højeste kvalitet. Produceret af Distillerie des Terres-Rouges ved Dordognedalen.