Økologisk

The Illusionist Dry Gin 45%, 50 cl.

Tyskland
1/2 ltr.
DKK 359,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
16 botanicals giver Illustionist varme aromaer af enebær, muskatblomme og lakrids der bliver afrundet af blomster noter af lavendel og rosmarin. Den har en frugtig finish med hints af citron og appelsin. Illusionist Dry Gin flytter grænser med hensyn til smag og udseende. Der er tilsat en hemmelig blomst fra fjernøsten under destillationsprocessen, hvilket giver ginen sin blå farve. Prøv at tilføje tonic og se magien ske.
Specifikationer
Land
Tyskland
Type/Farve
Gin
Dyrkning
Økologisk
Riedel glas
Big O Wine Tumbler Pinot Noir
Flasker pr. Colli
6
Alkohol
45,00%
Flaskestørrelse
1/2 ltr.
Proptype
Plasticprop
Pakning
Karton
Illusionist Dry Gin bliver destilleret i et hjemmebygget destillationsapparat lavet af kobber og laboratorieglas. En blomst fra Fjernøsten bliver tilsat under destillationen og giver ginnen dens blå farve.
Både basisdestillat og botanicals er af høj kvalitet og ginen er ufiltreret. Illusionist Dry Gin er velbalanceret og multidimensional med en langvarig aroma.
16 botanicals giver Illustionist varme aromaer af enebær, muskatblomme og lakrids der bliver afrundet af blomster noter af lavendel og rosmarin. Den har en frugtig finish med hints af citron og appelsin.
Illusionist Dry Gin flytter grænser med hensyn til smag og udseende. Der er tilsat en hemmelig blomst fra fjernøsten under destillationsprocessen, hvilket giver ginen sin blå farve.
Prøv at tilføje tonic og se magien ske.