Tequila

Tequila er en mexicansk brændevin, fremstillet af saften fra blå agave.  Tequila er meget populært som shots, men bruges også i flere populære cocktails. Vores udvalg af Tequila er af god kvalitet og fuldt ud på højde med de bedste whisky og cognac.
Tequila Tres Tonos Reposado
Premium Brands
Kendertequila, som bedst nydes for sig selv og i små mundfulde. Blød og med et hint af behagelig røg. Også agaven giver sig til kende, ligesom fadlagringen runder oplevelsen af og fylder hele munden.
Tequila Reserva del Senor Anej
Premium Brands
Virkelig blød og rund kvalitetstequila - og kræs for kendere.
Don Julio 70 TM, 35%
Don Julio 70 Añejo Claro Tequila kombinerer den bløde drikkevenlighed fra en klassisk Blanco tequila med den kompleksitet en Añejo kan mønstre.
Olmeca Tequila Blanco 38%
Krystalklar og med en aroma af ren, sødmefuld agave, hvid peber, laurbærblade, nelliker og syren. Ren og tør på tungen med præg af agave, chili og hvid peber. I eftersmag kildrer hvid peber endnu...
Olmeca Tequila Gold Reposado 38%
Tequila med en flot, frugtig og sødmefuld aroma. På tungen går dette igen med en honningsød fylde og små antydninger af sort peber.
Sauza Silver Tequila
Klar fave, i duften finder man søde malt noter med et hint af banan og agave. Smagen er frugtrig med friske agave noter. Sauza Silver er den skarpe forfriskende agave-smag, som du forventer af en...
Sauza Hornitos Reposado
Sauza Hornitos Reposado blev – som en af de første af sin slags – skabt til 1950-årsdagen for den mexikanske uafhængighed. Sauza har produceret Reposado længe, før det blev almen praksis, og Sauza...
La Malinche Gold Tequila
Premium Brands
Frisk aroma af agave, hint af karamel med små touch af citrus og urter, inden en fyldig krop stjæler showet med markeret præg af urter og sødmefulde krydderier.