Talisker Storm

Skotland
Skye
0,70 ltr.
DKK 399,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Efter skotske traditioner har skotsk whisky altid været lagret på fade, som tidligere har været anvendt til anden spiritus. Fadene har dog en begrænset levetid, da de efter et stykke tid ikke længere afgiver smag og aroma til whiskyen. Men ved at skrabe fadene indvendig og derefter ”riste” indersiden, kan fadet fungere som nyt. Talisker Storm er et unikt blend af whiskyer, hvoraf nogle har lagret på de ”foryngede” fade, andre har taget smag fra brugte bourbonfade. De omhyggeligt udvalgte fade skaber en intens og røget malt, som nærmest eksploderer af kraft i munden, perfekt balanceret med pebrede, søde og salte smagsnoter, som forstærker Taliskers maritime kvaliteter.
Specifikationer
Land
Skotland
Område
Skye
Type/Farve
Whisky
Dyrkning
Traditionel
Riedel glas
Vinum eller Veritas
Flasker pr. Colli
6
Alkohol
45,80%
Flaskestørrelse
0,70 ltr.
Proptype
Kork
Pakning
Karton
Talisker blev grundlagt i 1830 af Hugh og Kenneth MacAskill ved Loch Harport på øen Skye. Talisker betyder ’bjergskrænt’, og destilleriet befinder sig som det eneste på vulkanøen. Whiskyerne nyder bred anerkendelse for deres kvalitet og kraft.
Efter skotske traditioner har skotsk whisky altid været lagret på fade, som tidligere har været anvendt til anden spiritus. Fadene har dog en begrænset levetid, da de efter et stykke tid ikke længere afgiver smag og aroma til whiskyen. Men ved at skrabe fadene indvendig og derefter ”riste” indersiden, kan fadet fungere som nyt. Talisker Storm er et unikt blend af whiskyer, hvoraf nogle har lagret på de ”foryngede” fade, andre har taget smag fra brugte bourbonfade.

De omhyggeligt udvalgte fade skaber en intens og røget malt, som nærmest eksploderer af kraft i munden, perfekt balanceret med pebrede, søde og salte smagsnoter, som forstærker Taliskers maritime kvaliteter.