Stroma Whisky Liqueur 35%, 1/2 ltr.
Før musen henover billedet for at zoome
Old Pulteney er Skotlands nordligste destilleri på fastlandet, beliggende ved Wicks historiske havn og grundlagt i 1826. Destilleriets stil kaldes "den maritime malt", da placering lige ved det salte, nordskotske hav betyder meget for whiskyernes udtryk. Selv siger de, at deres whiskyer er ’crafted by the sea’ og hver af destilleriets whiskyer er rundet af havet, dets kraft og styrke.

Old Pulteney regnes med rette for en af Skotlands allerbedste singlemalts, og i Jim Murrays Whisky Bible 2012 kåres den 21 årige Old Pulteney til:
* Verdens bedste whisky (alle kategorier) med 97,5 point ud af 100.
* Skotlands bedste whisky.
* Bedste singlemalt (alle kategorier)
* Bedste singlemalt i klassen 16-21 år
Vis mere
Vis mindre

Stroma Whisky Liqueur 35%, 1/2 ltr.

Varenummer: 26699408
DKK 250,00
(DKK 200,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LandStorbritannienType/FarveBitter
DyrkningTraditionelAlkohol 35,00%
Flaskestørrelse1/2 ltr.Proptype Skruelåg
PakningKartonFlasker pr. Colli6
Smagekommentarer
'Stroma' er et gammelt, nordisk ord for "øen i strømmen" og er en henvisning til de farlige strømme, der findes ud for kysten i området. Ud over forskellige whiskys fra Old Pulteney anvendes honning, forskellige nøje udvalgte urter og krydderier. Aromaen er forholdsvis frisk, let krydret og med en vis let sødme, noter af whisky og en smule sherry. Tungen behages ligeledes med let sødmefulde noter, blød mundfylde og frugtige nuancer. Eftersmagen skuffer ikke, og er lang, kraftig og varmende.
Mest populære
Amaro Bitter Orange, 3/4  ltr., Nonino

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk