Antal varer der matcher den nuværende søgning: 2966
Avanceret søgningSøg f.eks. på proptype, dyrkningsmetode eller serveringsforslag.

Hvor stort er markedet lige for mousserende stikkelsbærvin??

Af Peter Møller Andersen, Indkøbsassistent, H.J. Hansen Vin A/S

Personligt var jeg skeptisk første gang, jeg fik Cold Hand Winerys produkter præsenteret. Stikkelsbær skaber for mig uundgåeligt associationer til den alt for store busk, som mine forældre havde i vores baghave. Herfra hentede min mor stikkelsbær, som hun kogte en grød af med et syretal, som vist nok kun kunne slåes af den saft, hun lavede på friske slåen. Der fandtes simpelthen ikke sukker nok i verden til at gøre den grød bare tilnærmelsesvist spiselig, og det som vi ikke spiste om sommeren, blev frosset ned. for så havde vi jo glæde af den hele året. Så ja - jeg var skeptisk.

Men der skulle ikke mere end to timers smagning i Skov Jens’ selskab til at omvende mig i en grad, så jeg næsten overvejer at plante stikkelsbærbuske i min egen baghave!

Jens’ bær og frugtvine er aldeles fremragende, og der er et marked for mousserende stikkelsbærvin, når det er af den kvalitet, som Cold Hand laver. Lige som der er et marked for en restaurant, som servere myrer, birkesaft og grannåle. Der er også et marked for alle Jens’ andre produkter - både den søde æblevin, solbærvinen, kirsebærlikøren og blommevinen.
Personligt er jeg nået til et punkt, hvor jeg er blevet ligeglad med, om vinene har ligget på nye eller gamle fade, om der er tilsat SO2 eller ej, eller om der er 6 eller 10.000 vinstokke pr. hektar. Kvalitet findes overalt, og man kan ikke sætte en facitliste op for den. Lidt ligesom at man ikke kan måle og veje et maleri og derudfra vurdere dets kvaliteter.

Jeg udfordrer jer til at komme ind i en af vores butikker og købe en af vinene fra Cold Hand!

Start for eksempel med æbleisvinen, Malus Danica. Og få en produktinfo med, så I kan læse den helt fantastiske historie om de to æblefantaster, som kommer til at fryse en dunk med æblemost og derudfra laver, hvad man vist med sindsro godt kan betragte som en af Danmarks bedste frugtvine.

Jeg vil vædde på, at også I kommer til at plante en stikkelsbærbusk i jeres baghave til foråret!
Se hele vores sortiment fra Cold Hand Winery

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk