Vodka Bornholm, 0,70 ltr.
Før musen henover billedet for at zoome
Simon Lorentzo Jensen og Marshoud Tolstrup Dababneh, som også står bag produktion af økologisk snaps i Nexø, fandt det naturligt at udvide porteføljen med en økologisk vodka. Med den stigende efterspørgsel efter kvalitetsspiritus i de nordiske lande er det naturligt med en kvalitetsvodka, som er udtryk for den 'terroir', med et vinudtryk, den kommer fra. Når vodkaen er fra Bornholm, er brugen af granit derfor et naturligt valg. Der bruges Blå Rønnegranit, også kendt som Kongegranit. Den blev langsomt, langsomt skabt ved vulkansk aktivitet for to milliarder år siden. Varme og højt atmosfærisk tryk har filtreret magmaens mineraler og granitten er nu et unikt grundlag for filtrering. Og det kan smages.
Vis mere
Vis mindre

Vodka Bornholm, 0,70 ltr.

Varenummer: 28181409
DKK 350,00
(DKK 280,00 ekskl. moms)
   På lager » Levering 1-3 hverdage
Antal
LandDanmarkOmrådeBornholm
Type/FarveVodkaDyrkningØkologisk
Serveringsforslag Drinks - Cocktails
Alkohol 40,00%
Flaskestørrelse0,70 ltr.Proptype Plasticprop
PakningKartonFlasker pr. Colli6
Smagekommentarer
Blød, blid og bornholmsk! Velafrundet og elegant vodka produceret på økologisk hvede og lagret gennem to milliarder år gammel, bornholmsk granit. En vodka, der sagtens kan nydes rent, men selvfølgelig også i longdrinks.

H.J. Hansen Vin er med Vinspecialisten, et landsdækkende netværk af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, Danmarks førende vinleverandør.

 
 
 
 
 

H.J. Hansen Vin - Vinspecialisten   |   Vestergade 97-101   |   5000 Odense C   |   vin@hjhansen.dk