Sljivovica Marasca

Kroatien
0,70 ltr.
DKK 200,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Ren og naturlig brandy produceret af blå blommer ved Adriaterhavet. Slivovitz er meget udbredt i hele det tidligere Jugoslavien og har været det siden Middelalderen. Levende aroma af hvide blomster, lavendel, blåbær og druesaft. En indledende varme fra alkoholen leder over i toner af frugt og blomster. Fadlagringen sikrer små hint af træ og smør, som gør oplevelsen en tand mere rund. Det hele rundes af med en lang, varmende eftersmag, hvor frugt og blomster igen bliver hængende på tungen.
Specifikationer
Land
Kroatien
Type/Farve
Akvavit
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Alkohol
40,00%
Flaskestørrelse
0,70 ltr.
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Ren og naturlig brandy produceret af blå blommer ved Adriaterhavet. Slivovitz er meget udbredt i hele det tidligere Jugoslavien og har været det siden Middelalderen.

Levende aroma af hvide blomster, lavendel, blåbær og druesaft. En indledende varme fra alkoholen leder over i toner af frugt og blomster. Fadlagringen sikrer små hint af træ og smør, som gør oplevelsen en tand mere rund. Det hele rundes af med en lang, varmende eftersmag, hvor frugt og blomster igen bliver hængende på tungen.
Blommerne kommer fra træer, der er mindst 20 år gamle. Mosten gærer tre måneder i store tanke og lagrer efter en sekundær destillering i mindst to år på egetræsfade.