Shirayuki Sake, 0,70 ltr.

Japan
Japan
3/4 ltr.
DKK 165,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Krydret aroma, som også leverer letter nuancer af korn. Smagen afhænger til dels af, om den drikkes kold eller varm, men her er cremet fylde, let alkohol og et krydret præg.
Specifikationer
Land
Japan
Område
Japan
Type/Farve
Hedvin
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
12
Serveringsforslag
Fisk - lys
Fisk - fede
Sushi
Alkohol
14,50%
Flaskestørrelse
3/4 ltr.
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Shirayuki Sake brygges i Nada-distriktet i Japan, af mange anset for at være sakens oprindelsessted. Her begyndte bryggeriet at producere sake helt tilbage i 1550. Shirayuki Sake er fremstillet af gæret ris. Det er ikke vin, selv om den ofte kaldes risvin. Teknisk er det en øl, selv om det er hvad, den ligner mindst.

Selvom sake kan drikkes både kold og varm, der det japansk skik at drikke den var varm, så smag og aroma træder tydeligere frem - dog ikke mere end 40 grader. Den nydes bedst (og mest japansk) i  små porcelænskopper kaldet sakazuki.
Krydret aroma, som også leverer letter nuancer af korn. Smagen afhænger til dels af, om den drikkes kold eller varm, men her er cremet fylde, let alkohol og et krydret præg.