Rose's Apricot, 1/2  ltr.

USA
1/2 ltr.
DKK 65,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Rose´s Apricot er en smagfuld mixer til cocktails. Rose's abrikos har med sin unikke smag fundet vej til en række drinks og cocktails, men bruges også til abrikossorbet og smoothies. Kan ligeledes bruges til at give ekstra smag til almindelig vand og danskvand. Overrask dine venner med en klassisk Rose's drink med eller uden alkohol.
Specifikationer
Land
USA
Type/Farve
Sirup
Dyrkning
Traditionel
Flasker pr. Colli
6
Flaskestørrelse
1/2 ltr.
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Familien bag  Rose var skibsbyggere i Leith nær Edinburgh, og Mr. Lauchlin Rose tilføjede en gren til forretningen i form af skibe med forsyninger, som omfattede limejuice. Limejuice var selvfølgelig til afhjælpning mod skørbugt og handelsskibsloven fra 1867 gjorde det obligatorisk for alle havgående skibe at bære limejuice rationer.

Efterspørgslen steg, og Lauchlin Rose indså, at selvom den pæne limesaft, der blev taget til medicinske formål af sejlere, ikke kunne være hver eneste kop te, kunne en sødet, flaskeret og attraktivt mærket limejuice blive populært i Storbritannien. Med det i tankerne introducerede han den første frugtjuice: Cordial Mixer Lime Juice.

I 1893 købte han ejendomme i Dominica og plantede limetræer for at følge med efterspørgslen efter sin nye drink. I 1924 var limesaft blevet så populært, at virksomheden etablerede nye plantager på Gold Coast til supplerende forsyninger.
Rose´s Apricot er en smagfuld mixer til cocktails. Rose's abrikos har med sin unikke smag fundet vej til en række drinks og cocktails, men bruges også til abrikossorbet og smoothies.
Kan ligeledes bruges til at give ekstra smag til almindelig vand og danskvand. Overrask dine venner med en klassisk Rose's drink med eller uden alkohol.