Vinspecialisten Kolding inviterer til romsmagning

Torsdag d. 28. oktober kl. 18:30

På Tobbers Madbar, Klostergade 27B, 6000 KoldingGlæd dig, vi kommer til at smage 7 forskellige rom, varieret fra de lyse til de mørke.

300,- pr. person


Program
Vi får besøg af vores egen spiritus konsulent / Riedel ambassadør, Martin Kjær Sørensen, der guider os igennem de forskellige rom. Så drømmer du om at blive klogere på rom, eller synes du bare, det er en fantastisk drik, så er dette aftenen for dig! Vi vil naturligvis også komme ind på, hvordan man skelner de enkelte rom fra hinanden. Alt sammen på en let humoristisk måde, der ikke stiller krav til forudgående kendskab til rom.


Program
Vi får besøg af vores egen spiritus konsulent / Riedel ambassadør, Martin Kjær Sørensen, der guider os igennem de forskellige rom. Så drømmer du om at blive klogere på rom, eller synes du bare, det er en fantastisk drik, så er dette aftenen for dig! Vi vil naturligvis også komme ind på, hvordan man skelner de enkelte rom fra hinanden. Alt sammen på en let humoristisk måde, der ikke stiller krav til forudgående kendskab til rom.Glæd dig, vi kommer til at smage 7 forskellige rom, varieret fra de lyse til de mørke.

300,- pr. person