Vi sammenligger vores lagre ✅ Vi sender varer ud igen fra 8. juni

STRYGET Restaurant & H.J. Hansen Vin
inviterer til en spændende aften i selskab med god mad og skønne vine fra Deutz - Delas

RHÔNE AFTEN

med salgsdirektør Xavier D. F. Gras fra H.J. Hansen Vin, der selv er opvokset omkring Rhône dalen.
Xavier vil kommentere de vine, der serveres under middagen.

Fredag den 29. september 2023 kl. 17.30-22.00

Jysk Musikteater
Papirfabrikken 80,
8600 Silkeborg

Vinsmagning

Det glæder os at kunne byde velkommen til en aften i
selskab med spændende vine fra Deutz - Delas.
Vi starter med en apéritif i STRYGET Vinbar i stueetagen.
Deutz Brut Classic, AOP, Champagne Deutz
Kl. ca. 18.00 går vi i Musiksalen og smager disse 3 topvine:

2015 Deutz Brut, Vintage, Champagne Deutz
• 2014 Côte-Rôtie, AOP, Seigneur de Maugiron, MAGNUM
• 2018 Hermitage Rouge, AOP, Domaine des Tourettes


Efter smagningen går vi i STRYGET Restaurant hvor vi skal nyde en lækker 3-retters middag med de fantastiske vine fra Champagne Deutz - Maison Delas Frères.

ABSOLUT VERDENSKLASSE!
Maison Delas Frères blev grundlagt i 1835 i Saint Jean
Muzols, der ligger i hjertet af Saint-Joseph. I 1977 blev
huset overtaget af det anerkendte Champagne Deutz,
og med en god kapitalindsprøjtning har man i løbet af en
årrække fornyet al vinifikationsudstyret og deslige, så
Delas Frères i dag fremstår som et af de mest moderne
vinerier i Rhônedalen.


MENU

SALADE LYONNAISE
Sprøde salater – smør crutoner – Dansk bacon – pocheret æg
Serveret med baguette og pisket brunet smør

2022 Selection Delas Viognier, IGP
Maison Delas Freres


BOEUF CHASSEUR
Langtidsstegt Dansk kalvefilet
– sauce Chasseur – kartoffel croquette – grønne bønner

2021 Saint Esprit Rouge, AOP, Maison Delas Freres
2021 Crozes-Hermitage Rouge, AOP, Les Launes


FRANSK CITRONTÆRTE
Brændt marengs og Kastberg Tonka is

Muscat de Beaumes de Venise, AOP, Maison Delas Freres


3-retter inkl. vin, kaffe & sødt
Pr. person kr. 815,-


TILMELDING

Bestilling foretages direkte på vores hjemmeside jmts.dk
Evt. spørgsmål kan rettes til
Restaurantchef Klaus Nielsen på telefon 30 80 69 73


Har du brug for overnatning, så henviser vi til:
Hotel Dania, Silkeborg - for et godt tilbud.