Fynske rabarber, hindbær, skovmærke 25 cl.

Danmark
DKK 35,00
Udsolgt.
Forventes på hovedlager igen: 01-11-2019
Smagskommentar
Koldpresset dansk rabarber saft fra Fyn, hybenroser og polynesisk vanilje. Smagen af dansk sommer. Perfekt til desserter.
Specifikationer
Land
Danmark
Flasker pr. Colli
24
Serveringsforslag
Desserter - svagt søde
Desserter - meget søde
Proptype
Skruelåg
Pakning
Karton
Säft – saft som passer til maden
Rebæl Juice har lavet Säft til alle de, som gerne vil nyde et glas, som spiller op mod retterne på tallerkenen. Uden alkohol.
Rebæl Juice bruger naturens bedste råvarer og alle de fantastiske ting vi har i vores natur sammen med teknikkerne fra vinens verden. Kort sagt har de gjort umage med udviklingen, så gæsterne får den bedste smagsoplevelse tilpasset  maden.
Säft  har lanceret en serie med 7 varianter, som tager gæsten igennem samme menuoplevelse, som med maden. Det er vigtigt, at Säft ikke er et alternativ til vin.
Säft er et håndlavet produkt, som matcher madens univers. Rebæl Juice har sammen med de danske sommerlier udviklet en smagspalette, som er tilpasset gæstens oplevelser gennem en menu – eller bare til at nyde for sig selv.
Altså er Säft det simple resultat af en lang produktudvikling, grundighed og ærekærhed for den mad der ligger på tallerkenen.
Koldpresset dansk rabarber saft fra Fyn, hybenroser og polynesisk vanilje. Smagen af dansk sommer. Perfekt til desserter.