- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!
Aurum Liqueur er måske endnu ikke så kendt som mange andre herhjemme, men det er lidt en skam. Den er blevet lavet i omtrent 100 år - og det er der en grund til.
Aurum Liqueur
Om Aurum Liqueur
Aurum er en herlig, sødmefuld italiensk likør, der er blevet produceret i Pescara siden 1925 og er blevet kaldet Italiens Grand Marnier. Den er lavet som infusion af brandy og citrusfrugter, appelsinskal og safran, og har ligget på fade i otte år. Udover som likør, bruges den ofte som kageingrediens eller som tilføjelse til is.
Navnet blev valgt af Amedeo Pomilio, grundlæggeren af Aurum-fabrikken, efter forslag fra digteren og forfatteren Gabriele D'Annunzio, med en reference til opskriftens antikke romerske oprindelse. Navnet stammer fra ordspillet mellem de latinske ord aurum, som betyder guld, og aurantium, som betyder appelsin.