Brand image

Arboleda – det spanske ord for trælund – er Eduardo Chadwicks personlige projekt, grundlagt i 1999 i Aconcagua Valley. Navnet blev givet som en hyldest til det 1.450 ha store skovareal, man valgte at bevare i forbindelse med etableringen af Arboledas bæredygtige vinmarker.

Arboleda Wines

Pris
Serveringsforslag
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Arboleda Wines

Viña Arboleda blev grundlagt med en klar vision – at skabe exceptionelle enkeltdruevine, som hver især udtrykker det bedste af det unikke terroir i Aconcagua Valley.


De hvide Arboledaer og Pinot noir’en kommer fra Aconcagua costa, kun 13 kilometer fra Stillehavet, hvor Arboleda faktisk var primus motor for grund­ læggelsen af den nye Aconcagua costa appella­tion. Vinstokkene er her under kraftig indflydelse af havet, hvilket resulterer i koldklimatiske vine med en fantastisk intens duft og en koncentreret, nuan­ceret smag fyldt med friskhed, længde og elegance.


Arboledas rødvine kommer fra vinmarkerne midt i Aconcagua Valley, ca. 40 km fra havet. markerne har middelhavsklima og en meget varieret under­ grund, hvilket er med til at give vinene den karak­teristiske og helt utroligt dybe farve, den ekspres­sive duft og de smagsmæssigt meget komplekse og finesserige nuancer, der er i perfekt balance.


Som en del af Arboledas bæredygtige holdning, er man særdeles opmærksom på at bevare den naturlige flora og fauna, der repræsenterer Aconca­gua Valleys meget nuancerede natur. man er derfor meget fokuseret på at bevare de naturlige dyre­ og planteveksler i markerne, så fugle og dyr kan sameksistere på bedste vis med tilplantningerne.