Brand image

Arnbitter er en evergreen. En klassisk, dansk bitter, der holder generation efter generation. "Arne", som den nogle gange kærligt kaldes hos yngre generationer, er ikke sådan at vippe af pinden, når det gælder pladserne som Danmarks mest populære bitters.

Anton Thorup

Pris
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Anton Thorup

Anton Thorup & Søn står bag den evigt populære Arnbitter. Den er nærmest en del af den danske "bitterkultur" og er da også blevet solgt siden 1960'erne - bl.a. under sloganet "Hverken ny, trendy eller importeret". Der er altså ikke ret meget smart eller moderne over Arnbitter, men det er der absolut heller ikke grund til, når produktet stadig holder. Så sent som i 2005 vandt Arnbitter f.eks. sølv ved The International Wine & Spirit Competition i London. Derudover vandt den i 1970 guld ved den internationale vin- og spiritusudstilling i Rotterdam.


Den originale bitter med navnet Arnbitter består af en række urter, der er blandet efter hemmelig opskrift. Den sælges over hele landet, dog primært i Århus. Den blev oprindeligt blandet af vinfimaet Arne M. Hansen i Århus, men har siden 1978 været produceret af vinfirmaet Anton Thorup & Søn.