Portvinskalender 2019

DKK 599,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Graham's The Tawny: Duften har lækre toner af tørrede frugter, valnødder, karamel, kakao, krydderier og læder. Smagen er sødmefyldt med masser af modne tanniner og en fin medium syre, som afbalancerer vinen. Eftersmagen har fine nuancer af valnødder og karamel. Graham's 10 Years Old Tawny: Her får du en flot mahognifarve med røde reflekser. Skøn, skøn duft, der har det hele; tørrede rosiner/figner, blommer, chokolade, ristede nødder, karamel og brun farin. De fleste af duftnoterne går også igen i smag/eftersmag, som nærmest virker uendelig. Graham's Six Grapes: Fantastisk fyldig og delikat vin, produceret samme sted som Graham's Vintage Port, hvorfor stilen ligger meget tæt op ad Vintage Port. Den er dog, som følge af længere lagring på egefade, noget blidere. Dens fantastiske rige, frugtagtige stil gør den til en karakteristisk og tiltrækkende portvin. Graham's 2014 LBV: Dyb farve med et let, mørkerødt skær. Duften er fyldt med mørke bær, grøntsager, tobak og sød lakrids. Smagen er elegant med en rig sødmefuld frugt, der afbalanceres af den fine syre.
Specifikationer
Riedel glas
Vinum Porto
Serveringsforslag
Desserter - svagt søde
Desserter - meget søde
Markedets absolut fedeste gave til portvinselskeren! Ikke en klassisk portvinsjulekalender med 24 små ting, men en portvinskalender, hvor han eller hun til hver søndag i advent får en flaske portvin i verdensklasse med en nøje afstemt chokolade til. Men det nøjes vi ikke med!

Udover de fire forskellige verdensklasseportvine fra Graham’s og fire nøje afstemte og udvalgte chokolader fra Xocolatl, får du ydermere to Riedel portvinsglas - og så kan du – ikke mindst! – vinde en helt fantastisk tur for to personer til Graham’s i Portugal til en værdi af kr. 15.000,-.

Hvad den indeholder? Se videoen


Du kan også vinde en rejse for to personer til Graham's i Portugal.

Du finder let portvinskalenderen ude i Vinspecialisten-butikkerne, for vi er i hele landet. Du kan også købe kalenderen online og afhente i nærmeste butik. Men skynd dig, der er et meget begrænset antal kalendere til salg.
Graham's The Tawny: Duften har lækre toner af tørrede frugter, valnødder, karamel, kakao, krydderier og læder. Smagen er sødmefyldt med masser af modne tanniner og en fin medium syre, som afbalancerer vinen. Eftersmagen har fine nuancer af valnødder og karamel.

Graham's 10 Years Old Tawny: Her får du en flot mahognifarve med røde reflekser. Skøn, skøn duft, der har det hele; tørrede rosiner/figner, blommer, chokolade, ristede nødder, karamel og brun farin. De fleste af duftnoterne går også igen i smag/eftersmag, som nærmest virker uendelig.

Graham's Six Grapes: Fantastisk fyldig og delikat vin, produceret samme sted som Graham's Vintage Port, hvorfor stilen ligger meget tæt op ad Vintage Port. Den er dog, som følge af længere lagring på egefade, noget blidere. Dens fantastiske rige, frugtagtige stil gør den til en karakteristisk og tiltrækkende portvin.

Graham's 2014 LBV: Dyb farve med et let, mørkerødt skær. Duften er fyldt med mørke bær, grøntsager, tobak og sød lakrids. Smagen er elegant med en rig sødmefuld frugt, der afbalanceres af den fine syre.