Vores vinbutikker må fortsat holde åbent, da vi hører ind under dagligvarebutikker. Klik og læs mere her

Cevicheshots af brasen med avocado samt gul og grøn chilidressing

I samarbejde med Errazuriz

Den chilenske vingigant Viña Errázuriz inspirerer med et hav af opskrifter, som udvikles med inspiration fra husets mange vine. Vinhuset deler velmagende opskrifter, som tager udgangspunkt i lokale og chilenske råvarer og smage fra Acancagua Valley. Det bliver drønlækkert, når Viña Errázuriz står i køkkenet. Prøv selv. Her får du Errazuriz' opskrift på cevicheshots af brasen med avocado og gul og grøn chilidressing. En rigtig lækker chilensk ret, som passer helt perfekt som forret. Prøv noget nyt og forkæl dig selv med Errazuriz' ceviche af brasen.

Tid: 30 min.  |    Antal: 4 pers.    |   Sværhedsgrad: 2/10    

Tid: 30 min.

Antal: 4 pers.

Sværhedsgrad: 2/10


Ingredienser

  • 500 g Brasen (Brasen er klassisk i det chilenske køkken. Du kan dog sagtens brug en anden frisk, mager fisk)
  • 1 Grøn Chili
  • 1 Avocado
  • 1 tsk Gul chilipuré
  • 2 Radiser
  • 1/4 Rød Peberfrugt
  • 1 Citron
  • Koriander
  • Havsalt
  • Olivenolie
  • Frisk peber

Vin til maden

​​​​​​​Til denne ret anbefaler vi en hvid sherry. Det er en anderledes og spændende oplevelse, tør men let saltede undertoner, og perfekt til denne ret. Spændende og udfordrende vin til den nysgerrige.

Fremgangsmåde

Skær fisk og avocado i terninger á 1 cm. og hæld dem i en røreskål.

Finsnit grøn chili og rød peberfrugt, skær radiserne i tynde skiver, finsnit korianderen og hæld dem i røreskålen.

Krydr med én tsk. gul chilipuré, citronsaft, salt og frisk peber 20 minutter inden serveringen.

Servér i shotglas med cocktailpinde eller dessertskeer. Pynt med radiseskiver og hakket koriander.

Anbefalede vine til cevicheshots