Tilmeld Sélection Vinklub og spar 5% HVER GANG du handler i butik eller online - klik her

VINSPECIALISTEN AALBORG OG RESTAURANT FUSION ER GLADE FOR AT KUNNE INVITERE TIL
MASTERCLASS
Med Nyetimber
VINSPECIALISTEN AALBORG OG RESTAURANT FUSION ER GLADE FOR AT KUNNE INVITERE TIL
MASTERCLASS
Med Nyetimber
Kom og mød Export Manager Karl Thögersen fra Nyetimber og smag 5 spændende vine i et sublimt sammenspil med den 3-retters menu.
Tid og sted
Restaurant Fusion
Strandvejen 4
9000, Aalborg
Torsdag d. 16. juni 2022
Tid og sted
Restaurant Fusion
Strandvejen 4
9000, Aalborg
Torsdag d. 16. juni 2022
Aftenens udvalg af bobler
I et sublimt sammenspil med den 3-retters menu vil nedenstående bobler blive serveret.
▪
Classic Cuvee NV, Nyetimber, England
Kr. 429,-
Cuvee Chérie Demi-Sec NV, Nyetimber, England
kr. 429,-
2014 Blanc de Blancs, Nyetimber, England
Kr. 599,-
Rosé NV, Nyetimber, England
Kr. 459,-
2010 1086 Prestige Cuvee, Nyetimber, England
Kr. 1.749,-
▪
Forret:
Sushi Selection
▪
Hovedret:
Farseret perlehøne med nye gulerødder, spidskål, persillerodschips, hønseglace, pommes Anna og estragonolie
▪
Dessert:
Yuzufromage m. havtorn-ingefærsorbet, brunsvigersauce, puffede vildtris og friske bær
Pris for smagning og 3-retters menu
pr. pers. kr. 995,-
Aftenens udvalg af bobler
I et sublimt sammenspil med den 3-retters menu vil nedenstående bobler blive serveret.
▪
Classic Cuvee NV, Nyetimber, England
Kr. 429,-
Cuvee Chérie Demi-Sec NV, Nyetimber, England
kr. 429,-
2014 Blanc de Blancs, Nyetimber, England
Kr. 599,-
Rosé NV, Nyetimber, England
Kr. 459,-
2010 1086 Prestige Cuvee, Nyetimber, England
Kr. 1.749,-
▪
Forret:
Sushi Selection
▪
Hovedret:
Farseret perlehøne med nye gulerødder, spidskål, persillerodschips, hønseglace, pommes Anna og estragonolie
▪
Dessert:
Yuzufromage m. havtorn-ingefærsorbet, brunsvigersauce, puffede vildtris og friske bær
Pris for smagning og 3-retters menu
pr. pers. kr. 995,-
Tilmelding
Der er begrænsede pladser. Køb din billet direkte hos Vinspecialisten Aalborg.
Vinspecialisten Aalborg
Vingårdsgade 13-15
9000 Aalborg
Tlf. 98 12 52 90
E-mail: [email protected]
Vi glæder os til at se jer!
Tilmelding
Der er begrænsede pladser. Køb din billet direkte hos Vinspecialisten Aalborg.
Vinspecialisten Aalborg
Vingårdsgade 13-15
9000 Aalborg
Tlf. 98 12 52 90
E-mail: [email protected]
Vi glæder os til at se jer!
Nyetimber
Engelske bobler i verdensklasse? Ja da! Nyetimbers vinmarker deler ligheder med nogle af de bedste i verden. Jord rig på kalk og sandsten er god grobund for vinmarkerne i det sydlige England. Klimaet gør, at druerne modner langsomt, så de opnår perfekt balance i syre og modenhed, kompleksitet og finesse. Får klimaforandringerne samtidig gør, at mere klassiske vinområder ofte oplever problemer med for høje temperaturer og de mere nordliggende vinområder - ikke kun i England - får gavn af de højere temperaturer, så er der absolut grund til at udvide sin vinøse horisiont.
De historiske spor på Nyetimber rækker helt tilbage til 1086, hvor gården bliver nævnt i The Domesday Book, som var normannernes grundlag for skatteopkrævning i det land, de erobrede 20 år tidligere, efter Slaget ved Hastings i 1066.
Der skulle dog gå mange år endnu, før de første druer blev plantet. Det gjorde de først i 1988, hvor tre af de mest klassiske druer til produktion af mousserende vin fik hjem i den sydengelske jord – Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Eric Heerema overtog gården i 2006 og ansatte de to nuværende winemakers.Nyetimber bruger kun håndplukkede druer fra egne marker, som Head Winemaker og Winemaker, Cherie Spriggs og Brad Greatrix, personligt inspicerer. Parret, som også er gift, anvender den klassiske Methode Traditionelle i produktionen af vinene, som lagres i længere perioder for at udvikle kompleksitet.
Siden de tre har produceret de mousserende, sydengelske vine, har de vundet anerkendelser verden over og taget sejren et utal af konkurrencer, hvor vinene er blevet blindsmagt og bedømt af nogle af verdens mest berømte vineksperter.

Nyetimber
Engelske bobler i verdensklasse? Ja da! Nyetimbers vinmarker deler ligheder med nogle af de bedste i verden. Jord rig på kalk og sandsten er god grobund for vinmarkerne i det sydlige England. Klimaet gør, at druerne modner langsomt, så de opnår perfekt balance i syre og modenhed, kompleksitet og finesse. Får klimaforandringerne samtidig gør, at mere klassiske vinområder ofte oplever problemer med for høje temperaturer og de mere nordliggende vinområder - ikke kun i England - får gavn af de højere temperaturer, så er der absolut grund til at udvide sin vinøse horisiont.
De historiske spor på Nyetimber rækker helt tilbage til 1086, hvor gården bliver nævnt i The Domesday Book, som var normannernes grundlag for skatteopkrævning i det land, de erobrede 20 år tidligere, efter Slaget ved Hastings i 1066.
Der skulle dog gå mange år endnu, før de første druer blev plantet. Det gjorde de først i 1988, hvor tre af de mest klassiske druer til produktion af mousserende vin fik hjem i den sydengelske jord – Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier. Eric Heerema overtog gården i 2006 og ansatte de to nuværende winemakers.Nyetimber bruger kun håndplukkede druer fra egne marker, som Head Winemaker og Winemaker, Cherie Spriggs og Brad Greatrix, personligt inspicerer. Parret, som også er gift, anvender den klassiske Methode Traditionelle i produktionen af vinene, som lagres i længere perioder for at udvikle kompleksitet.
Siden de tre har produceret de mousserende, sydengelske vine, har de vundet anerkendelser verden over og taget sejren et utal af konkurrencer, hvor vinene er blevet blindsmagt og bedømt af nogle af verdens mest berømte vineksperter.
