STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Piemonte

Vin fra Piemonte er særdeles eftertragtede – og derfor også hyppig offer for dårlige plagiater. Men den ægte vare er en eksotisk, tæt, fed og kompleks vinoplevelse. Se vores store udvalg af vine fra Piemonte i Italien fra bl.a. Prunotto Estate, G.D. Vajra og mange flere vinproducenter.

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Producent
Underområde
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Fine Wine
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 65 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 2

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Piemonte

Vin fra Piemonte er særdeles eftertragtede – og derfor også hyppig offer for dårlige plagiater. Men den ægte vare er en eksotisk, tæt, fed og kompleks vinoplevelse. I gode årgange dufter vinene af blommer, tørrede roser, lakrids og tjære. De bedste vine topper yderligere med en liflig duft af trøfler.

  1. Hvad er Piemonte?

    Piemonte er Italiens andenstørste region, beliggende i nordvest, grænsende til Frankrig, Schweiz, Valle d'Aosta, Lombardia, Emilia-Romagna og Liguria. Ud over vin er Piemonte også yderst produktivt med hensyn til andre landbrugsprodukter. Oksekød, svinekød, fjerkræ, mælk og mælkeprodukter (området er berømt for sine oste), er nogle af de mest værdsatte produkter, uden at glemme grøntsager og frugt samt nødder, der bruges til et andet kendt produkt fra Piemonte, nemlig Nutella. 

  2. Hvad er Piemonte kendt for?

    Piemonte er helt klart den italienske region, der producerer det største antal af velsmagende, ædle, internationalt anerkendte og prisvindende vine som f.eks. Barbera, Barolo, Barbaresco, Dolcetto og Nebbiolo. Hoveddruen er Nebbiolo, en tykskallet og varmekrævende drue. Når den er vellykket, giver det aromafyldte druekød en vin, som ikke kan sammenlignes med nogen anden i hele verden. Den mest kendte Piemonte-vin er Barolo, der dog skarpt forfølges af Barbaresco, der igen jagtes af Barbera…

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]