Økologisk
Premium Brands

Mosgaard Whisky, Peated Single Malt

Danmark
Fyn
24 måneder +
1/2 ltr.
DKK 650,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Mosgaard Peated Single Malt Whisky er tørverøget whisky fra sydfynske Mosgaard. Du får altså en røget whisky, men røgen er flot balanceret. Whiskyen har opnået en flot, dyb og mørk farve med flotte, krydrede noter. Du får det klassiske, klædelige præg af vanilje, men også karamel, fersken, citrusfrugt, honning, mandler og brændte figner, som går virkelig flot i spænd med den tørverøgede whisky.
Specifikationer
Leverandør
Mosgaard Whisky A/S
Land
Danmark
Område
Fyn
Underområde
Oure
Type/Farve
Whisky
Fadlagring
24 måneder +
Dyrkning
Økologisk
Riedel glas
Single Malt Whisky
Flasker pr. Colli
6
Alkohol
48,20%
Flaskestørrelse
1/2 ltr.
Proptype
Plasticprop
Pakning
Karton
Destilleriet Mosgaard ligger smukt og idyllisk i et gammelt, nedlagt landbrug, lige midt i mellem marker og æbleplantager og med en fantastisk udsigt til Langelandssundet. Her grundlagde Jes og Gitte Mosgaard i 2015 destilleriet Mosgaard ved Oure, og i dag laver de muligvis Danmarks bedste gin, helt baseret på økologiske råvarer. Selve destilleriet er designet af Jes og Gitte selv og håndlavet i Portugal, hvor det gamle håndværk foregår på samme måde, som det har gjort i generationer.
Mosgaard Peated Single Malt Whisky er tørverøget whisky fra sydfynske Mosgaard. Du får altså en røget whisky, men røgen er flot balanceret.  Whiskyen har opnået en flot, dyb og mørk farve med flotte, krydrede noter. Du får det klassiske, klædelige præg af vanilje, men også karamel, fersken, citrusfrugt, honning, mandler og brændte figner, som går virkelig flot i spænd med den tørverøgede whisky.
Whiskyen har fået lov at hygge sig på bourbonfade, men først efter at den har ligget i to år på et 'first fill' fransk egetræsfad.