Økologisk
Premium Brands

Mosgaard Whisky, #4 Oloroso, 1/2 ltr.

Danmark
Fyn
Tre år
1/2 ltr.
DKK 599,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Smagskommentar
Vaskeægte fynsk sherrybombe af en whisky, der har ligget på Olorosofade i tre og og har opnået intense noter af malt, karamel, pære, fersken, citrus, tørret frugt og nødder. Oloroso Cask Single Malt Whisky er bedømt med Silver Award og 93 point på Berlin International Spirit Competition - BISC. Det sikrede samtidig fynboerne titlen som Årets Destilleri i Danmark 2019. Af andre udmærkelser kan nævnes IWSC Sølvmedalje 2019 og ikke mindst guldmedalje ved World Whisky Masters 2019 som eneste premium single malt whisky i EU uden for Skotland.
Specifikationer
Leverandør
Mosgaard Whisky A/S
Land
Danmark
Område
Fyn
Underområde
Oure
Type/Farve
Whisky
Fadlagring
Tre år
Dyrkning
Økologisk
Riedel glas
Whisky
Flasker pr. Colli
6
Alkohol
46,20%
Flaskestørrelse
1/2 ltr.
Proptype
Plasticprop
Pakning
Karton
Destilleriet Mosgaard ligger smukt og idyllisk i et gammelt, nedlagt landbrug, lige midt i mellem marker og æbleplantager og med en fantastisk udsigt til Langelandssundet. Her grundlagde Jes og Gitte Mosgaard i 2015 destilleriet Mosgaard ved Oure, og i dag laver de muligvis Danmarks bedste gin, helt baseret på økologiske råvarer. Selve destilleriet er designet af Jes og Gitte selv og håndlavet i Portugal, hvor det gamle håndværk foregår på samme måde, som det har gjort i generationer.
Vaskeægte fynsk sherrybombe af en whisky, der har ligget på Olorosofade i tre og og har opnået intense noter af malt, karamel, pære, fersken, citrus, tørret frugt og nødder.

Oloroso Cask Single Malt Whisky er bedømt med Silver Award og 93 point på Berlin International Spirit Competition - BISC. Det sikrede samtidig fynboerne titlen som Årets Destilleri i Danmark 2019. Af andre udmærkelser kan nævnes IWSC Sølvmedalje 2019 og ikke mindst guldmedalje ved World Whisky Masters 2019 som eneste premium single malt whisky i EU uden for Skotland.